Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Postmodern Jukebox la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Maluma
INFO CONCERT:
Scorpions

Prince a lansat o nouă piesă, "FixUrLifeUp" - AUDIO

După apariția mai multor single-uri noi care au dat naștere evident unor zvonurilor potrivit cărora artistul pregătește un nou material, Prince revine cu un nou single intitulat "FixUrLifeUp". Melodia poate fi ascultată pe InfoMusic și va fi inclusă pe viitorul album care poartă numele, provizoriu, "Plectrum Electrum".
Prince

Prince

După apariția mai multor single-uri noi care au dat naștere evident unor zvonurilor potrivit cărora artistul pregătește un nou material, Prince revine cu un nou single intitulat "FixUrLifeUp". Melodia poate fi ascultată mai jos și va fi inclusă pe viitorul album care poartă numele, provizoriu, "Plectrum Electrum".

Prince

Prince

Artistul cântă alături de nouă lui trupă, trupa 3rd Eye Girl, formată din baterista Hannah Ford, chitarista Donna Grantis şi basista Ida Nielsen. În prezent, Prince pregăteşte noul său turneu intitulat "The Live Out Loud Tour", care va demara pe 15 aprilie în Vancouver şi va include prestaţii live în oraşe precum Portland, Seattle, San Francisco, San Diego, Las Vegas sau Denver. La începutul lunii august Prince va susține primul concert în Europa însă rămâne de văzut dacă nonconformistul cântăreț va ajunge și în România.

Prince - "FixUrLifeUp"

Până în prezent, Prince are 90 de single-uri de succes, lansate atât sub numele său, dar și sub alte pseudonime. Încă de la începutul carierei sale, artistul a compus foarte mult, inclusiv pentru alți cântăreți, și a vândut peste 80 de milioane de discuri la nivel mondial și a câștigat șapte premii Grammy, Globul de Aur și Academy Award. În 2004 Prince a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame iar celebra revista Rolling Stone l-a clasat pe locul 27 în topul 100 Greatest Artists of All Time (cel mai bun artist din toate timpurile). Pe 19 mai, în Las Vegas, în cadrul evenimentului Billboard Music Awards 2013, Prince, care va împlini anul acesta 55 de ani, va fi premiat pentru întreaga carieră.

Citește mai multe despre Prince
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Guns N' Roses dezvăluie trailer-ul DVD-ului "Appetite For Democracy" - VIDEO

Formaţia Guns N' Roses a publicat trailer-ul primului DVD 3D din carieră, "Appetite For Democracy", fiind filmat în Hard Rock...

Închide