Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Prima categorie de bilete pentru concertul Anathema s-a epuizat

Așa cum era de aștept prima categorie de bilete pentru concertul Anathema de la București este deja Sold Out. Cele mai cautate au fost biletele cu loc la masă care sunt complet epuizate. Parte a unui turneu exclusivist, concertul Anathema va avea loc pe 26 aprilie în clubul Hard Rock Cafe.

Publicat

pe

Anathema
Anathema

Așa cum era de aștept prima categorie de bilete pentru concertul Anathema de la București este deja Sold Out. Cele mai cautate au fost biletele cu loc la masă care sunt complet epuizate. Cei interesați mai au la dospoziție a doua categorie, cea cu loc în picioare la prețul de 50 de lei, însă și aceastea sunt foarte căutate, peste 60% din bilete fiind deja vândute. Parte a unui turneu exclusivist, concertul Anathema va avea loc pe 26 aprilie în clubul Hard Rock Cafe.

Anathema

Anathema

Evenimentul va fi unul acustic, frații Cavanagh alături de Lee Douglas vor oferi o adaptare specială atât a pieselor clasice cât și a compozițiilor incluse pe cele mai noi albume de studio. Biletele pentru concertul Anathema pot fi achiziționate prin intermediul iabilet.ro și metalhead.ro sau direct de la Hard Rock Cafe la următoarele prețuri:

  • 50 de lei - cu loc în picioare
  • 60 de lei - cu loc la masă (pentru comenzi de minim 2 bilete)  - SOLD OUT

Cei care doresc pot comanda atăt bilete electronice cât și bilete fizice cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP este necesar sa trimiteti un mail la contact[at]iabilet.ro.

Anathema este un nume ce nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru publicul român. Numeroase showuri, mare parte din ele Sold Out, o muzică ce a evoluat constant în ultimii de ani, păstrâdu-și însă esența și conceptul. De la titulatura doom metal și până la sonoritățile contemporane ale muzicii rock alternativ, Anathema a știut să-și păstreze integritatea muzicală, albumele "Weather Systems" (2012) și "We’re Here Because We’re Here" (2010) dovedind - dacă mai era cazul - ingeniozitatea și talentul britanicilor.

 Anathema - "Untouchable Part. 1"

Comentează

Trending