Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Paul Kalkbrenner, Benga, N.O.H.A. şi Şuie Paparude participă la festivalul Peninsula

Noile confirmări pentru festivalul Peninsula 2013 sunt Paul Kalkbrenner, Benga, N.O.H.A. şi Şuie Paparude. Festivalul va avea loc pe Valea Gârbăului din Cluj Napoca în perioada 18 – 21 iulie.
Peninsula 2013

Ediția din acest an a Festivalului Peninsula 2013 se va organiza la Cluj-Napoca. Locația în care va avea loc este Valea Gârbăului, un loc în mijlocul naturii care oferă un spațiu ideal concertelor, petrecerilor și evenimentelor culturale marca Peninsula. Perioada de desfășurare a festivalului va fi 18 – 21 iulie.

Peninsula 2013

Peninsula 2013

Alături de noile confirmări, Paul Kalkbrenner, Benga, N.O.H.A. şi Şuie Paparude, la Festivalul Peninsula 2013 vor mai concerta Kaiser Chiefs (UK), Ska-P (ESP), Utah Jazz & Stamina MC (UK) şi The Sweet Life Society (IT).

După şase ani de absenţă, pe 18 iulie revine în sfârşit în România unul din cei mai cunoscuţi şi iubiţi DJ din toată lumea, berlinezul Paul Kalkbrenner, care a ajuns la statutul de superstar după succesul filmului Berlin Calling (2008), prezentat la Festivalul Internaţional de Film de la Locarno, în care a jucat rolul principal şi pentru care a semnat coloana sonoră. Sky and Sand , single-ul care poate fi auzit pe coloana sonoră amintită a rămas 121 de săptămâni în topuri, stabilind astfel un nou record. Pluralismul starului de talie mondială este reflectat în ultimul său album Guten Tag (2012), iar prezenţa la Festivalul Peninsula este inclusă în turneul de promovare al acestui disc.

Unul din fondatorii genului dubstep, britanicul Benga, adică Beni Adejumo, este unul din cei mai fascinanţi creatori de muzică din lume, un vizionar. Producătorul este cunoscut şi ca membru al Magnetic Man, prima supertrupă de dubstep din lume. De la începuturile dubstep-ului şi până la invazia globală a zilelor noastre, Benga s-a aflat în fruntea celei mai progresive şi transgresive mişcări muzicale a Marii Britanii, dubstep-ul. Cel de al doilea album solo, Chapter 2, îl va propulsa, cu siguranţă, din cluburi în topurile muzicale, iar Benga va cuceri peninsularii în data de 19 iulie.

Pentru a patra oară consecutiv se va întoarce N.O.H.A. Noise of Human Art – trupa condusă de saxofonistul din Praga, Philip Noha – la Festivalul Peninsula, printre altele, şi pentru că doresc să se revanşeze faţă de fani. Recitalul de anul trecut a fost puţin mai scurt decât planificat, din cauza unor întârzieri la orarul de zbor al avionului. Concertul N.O.H.A. va avea loc pe 20 iulie.

Cea mai bună formaţie de muzică electronică din România, Şuie Paparude, face parte din elita celor care fac negreşit petrecere la fiecare ediţie, motiv pentru care i-am rugat să bifeze şi concertul cu numărul zece la Festivalul Peninsula. Pe 18 iulie participanţii la festival vor avea ocazia să sărbătorească alături de Michi, Dobrică şi Bean 20 de ani de Şuie Paparude.

Jo nekem (Îmi e bine) – acesta este titlul celei mai cunoscute melodii a celor de la  Ocho Macho, din Ungaria. Peninsularii vor avea ocazia să guste din stilul trupei, condimentat cu reggae, ska, latin şi ounk, pe 21 iulie, în cadrul primului concert pe care tinerii îl susţin în România.

Biletele pentru Festivalul Peninsula 2013 pot fi achiziţionate de pe site-urile eventim.ro, eventim.hu şi eventim.de, precum şi în reţeaua Eventim. Ca noutate, anul acesta organizatorii au pus în vânzare două tipuri de abonamente în funcţie de opţiunea privind folosirea camping-ului şi a facilităţilor aferente.

Până pe 14 iunie, preţul unui abonament, fără campare, este de 150 de lei, mai apoi, până pe 17 iulie, el costă 180 de lei, iar la faţa locului poate fi achiziţionat cu 210 lei. Abonamentele care includ facilităţile de campare costă 180 de lei (până pe 14 iunie), 210 lei (până pe 17 iulie), respectiv 240 de lei (la faţa locului). Biletul de o zi costă 50 de lei până în data de 14 iunie, mai apoi 70 de lei până pe 17 iulie şi 90 de lei dacă este cumpărat de la intrarea la festival.

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Rolling Stones te invită să bei vodka Crystal Head

Aniversarea a 50 de ani de ani de carieră a trupei The Rolling Stones aduce numeroase suprize fanilor. După apariția...

Închide