Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: concurenții care au mers mai departe în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute Kinga GlykKinga Glyk, cea mai bună basistă a Poloniei la Jazz Nouveau - INTERVIU Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett

Paramore a dezvăluit opt piese noi - AUDIO

Ascultă opt piese noi de la Paramore, extrase de pe cel de-al patrulea material discografic al formației.
Paramore

Paramore

Printr-un anunț denumit generic "4 Sides / 4 Nights", Paramore a făcut o supriză fanilor prin decizia de a dezvălui noul album înainte de lansarea oficială. Astfel, zilele trecute au apărut pe YouTube 8 piese noi. Incluse pe părțile A și B ale ediției vinil, melodiile vor fi completate în zilele următoare de piesele de pe părțile C și D, materialul discografic putând fi ascultat la final în întregime.

Paramore

Paramore (Foto: www.facebook.com)

"Bună! Avem un anunț de făcut. E despre muzica noastră și despre faptul că vrem ca voi să ne ascultați noile piese. Începând de luni vom promova noul album timp de patru nopți la rând. Pe paramore.net vor fi disponibile cele patru părți ale albumului, respectiv A, B, C, D. Spre exemplu luni veți putea asculta piesele de pe partea A, marți cele de pe partea B și miercuri și joi următoarele. Sperăm că sunteți entuziasmați. Noi suntem foarte nerăbdători să vă arătăm piesele la care am lucrat cu atât de multă dedicare. O să vă placă. Intrați pe site-ul nostru și ascultați-le."

Noul album Paramore, ce poartă numele trupei, va fi lansat oficial pe 9 aprilie 2013 și va fi primul material discografic al formației fără frații  Josh și Zac Farro. Conform declarațiilor făcute de solista Hayley Williams alegerea titlului pentru noul material nu a fost una întâmplătoare.

"Ideea de denumi albumul "Paramore" este în mod cert o declarație. Simt că astfel ne prezentăm din nou publicului și totodată ne face să ne gândim la cine suntem noi acum. Cred că avem sentimentul că suntem într-o nouă formație."

Până la lansarea albumului vă invităm să ascultați cele 8 piese dezvăluite de trupă.

Paramore: 4 Sides / 4 Nights - Side A

Tracklist Side A "Paramore"

  1. Fast In My Car
  2. Now
  3. Grow Up
  4. Daydreaming

Paramore: 4 Sides / 4 Nights - Side B

Tracklist Side B "Paramore"

  1. interlude: Moving On
  2. Ain't It Fun
  3. Part II
  4. Last Hope

Citește mai multe despre Paramore
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Judas Priest la Rock The City
"Epitaph", noul DVD Judas Priest, se lansează în luna mai

Anunțat inițial pentru sfârșitul anului, fanii Judas Priest vor putea cumpăra noul DVD al trupei, intitulat "Epitaph", mult mai devreme....

Închide