Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Paramore a dezvăluit opt piese noi - AUDIO

Ascultă opt piese noi de la Paramore, extrase de pe cel de-al patrulea material discografic al formației.
Paramore

Paramore

Printr-un anunț denumit generic "4 Sides / 4 Nights", Paramore a făcut o supriză fanilor prin decizia de a dezvălui noul album înainte de lansarea oficială. Astfel, zilele trecute au apărut pe YouTube 8 piese noi. Incluse pe părțile A și B ale ediției vinil, melodiile vor fi completate în zilele următoare de piesele de pe părțile C și D, materialul discografic putând fi ascultat la final în întregime.

Paramore

Paramore (Foto: www.facebook.com)

"Bună! Avem un anunț de făcut. E despre muzica noastră și despre faptul că vrem ca voi să ne ascultați noile piese. Începând de luni vom promova noul album timp de patru nopți la rând. Pe paramore.net vor fi disponibile cele patru părți ale albumului, respectiv A, B, C, D. Spre exemplu luni veți putea asculta piesele de pe partea A, marți cele de pe partea B și miercuri și joi următoarele. Sperăm că sunteți entuziasmați. Noi suntem foarte nerăbdători să vă arătăm piesele la care am lucrat cu atât de multă dedicare. O să vă placă. Intrați pe site-ul nostru și ascultați-le."

Noul album Paramore, ce poartă numele trupei, va fi lansat oficial pe 9 aprilie 2013 și va fi primul material discografic al formației fără frații  Josh și Zac Farro. Conform declarațiilor făcute de solista Hayley Williams alegerea titlului pentru noul material nu a fost una întâmplătoare.

"Ideea de denumi albumul "Paramore" este în mod cert o declarație. Simt că astfel ne prezentăm din nou publicului și totodată ne face să ne gândim la cine suntem noi acum. Cred că avem sentimentul că suntem într-o nouă formație."

Până la lansarea albumului vă invităm să ascultați cele 8 piese dezvăluite de trupă.

Paramore: 4 Sides / 4 Nights - Side A

Tracklist Side A "Paramore"

  1. Fast In My Car
  2. Now
  3. Grow Up
  4. Daydreaming

Paramore: 4 Sides / 4 Nights - Side B

Tracklist Side B "Paramore"

  1. interlude: Moving On
  2. Ain't It Fun
  3. Part II
  4. Last Hope

Citește mai multe despre Paramore
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Epitaph", noul DVD Judas Priest, se lansează în luna mai

Anunțat inițial pentru sfârșitul anului, fanii Judas Priest vor putea cumpăra noul DVD al trupei, intitulat "Epitaph", mult mai devreme....

Închide