Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Papa Roach a lansat clipul "Leader of the Broken Hearts" - VIDEOCLIP

După o pauză de aproape patru luni, formația americană Papa Roach revine în atenția fanilor cu un nou videoclip intitulat "Leader of the Broken Hearts". Piesa este extrasă de pe albumul"The Connection", care a fost lansat în luna octombrie 2012.

Papa Roach

După o pauză de aproape patru luni, formația americană Papa Roach revine în atenția fanilor cu un nou videoclip intitulat "Leader of the Broken Hearts". Piesa este extrasă de pe albumul"The Connection", care a fost lansat în luna octombrie 2012 prin intermediul casei de discuri Eleven Seven Music.

Papa Roach

Papa Roach

Cel de-al 8-lea album din discografie a fost înregistrat în studioul trupei din Sacramento, California (The Red House) și este produs de James Michael (Sixx: A.M., Halestorm) în colaborare cu John Feldmann (Panic At The Disdco, The Used, Escape The Fate). Discul a intrat pe locul 17 în Top 200 Billboard, cu peste 22.000 de exemplare vândute în prima săptămână de la lansare.

Precedentul disc lansat de americani poartă numele "Time for Annihilation: On the Record & On the Road" și a ieșit pe piață în luna august 2010 la același label.

Papa Roach - "Leader of the Broken Hearts"

Tracklist The Connection

 1. Engage
 2. Still Swingin
 3. Where Did The Angels Go
 4. Silence Is The Enemy
 5. Before I Die
 6. Wish You Never Met
 7. Give Me Back My Life
 8. Breathe You In
 9. Leader Of The Broken Hearts
 10. Not That Beautiful
 11. Walking Dead
 12. Won’t Let Up
 13. As Far As I Remember

Papa Roach a luat ființă în 1993 la inițiativa solistului Jacoby Shaddix și bateristului Dave Buckner. Albumul de debut, "Old Friends from Young Years", a fost lansat patru ani mai târziu  pentru ca în luna octombrie 1999 trupa să semnze un contract cu casa de discuri DreamWorks Records. "Infest" a apărut la începutul anului 2000 și a fost albumul care a adus celebritatea americanilor. Discul a fost nominalizat la premiul Grammy și s-a vândut în peste 7 milioane de unități la nivel global. De atunci Papa Roach a mai lansat șase albume foarte bine primite de fani și presa de specialitate, ultimul, "The Connection", intrând în majoritatea topurilor muzicale.

Citește mai multe despre Papa Roach
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dubioza Kolektiv, Alternosfera și Urma cântă la Padina Fest 2013

Dubioza Kolektiv, Alternosfera, Al Jawala și Urma vor fi headlineri la Padina Fest 2013. Vezi ce alte trupe vor mai...

Închide