Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Papa Roach a lansat clipul "Leader of the Broken Hearts" - VIDEOCLIP

După o pauză de aproape patru luni, formația americană Papa Roach revine în atenția fanilor cu un nou videoclip intitulat "Leader of the Broken Hearts". Piesa este extrasă de pe albumul"The Connection", care a fost lansat în luna octombrie 2012.

Publicat

pe

Papa Roach

După o pauză de aproape patru luni, formația americană Papa Roach revine în atenția fanilor cu un nou videoclip intitulat "Leader of the Broken Hearts". Piesa este extrasă de pe albumul"The Connection", care a fost lansat în luna octombrie 2012 prin intermediul casei de discuri Eleven Seven Music.

Papa Roach

Papa Roach

Cel de-al 8-lea album din discografie a fost înregistrat în studioul trupei din Sacramento, California (The Red House) și este produs de James Michael (Sixx: A.M., Halestorm) în colaborare cu John Feldmann (Panic At The Disdco, The Used, Escape The Fate). Discul a intrat pe locul 17 în Top 200 Billboard, cu peste 22.000 de exemplare vândute în prima săptămână de la lansare.

Precedentul disc lansat de americani poartă numele "Time for Annihilation: On the Record & On the Road" și a ieșit pe piață în luna august 2010 la același label.

Papa Roach - "Leader of the Broken Hearts"

Tracklist The Connection

  1. Engage
  2. Still Swingin
  3. Where Did The Angels Go
  4. Silence Is The Enemy
  5. Before I Die
  6. Wish You Never Met
  7. Give Me Back My Life
  8. Breathe You In
  9. Leader Of The Broken Hearts
  10. Not That Beautiful
  11. Walking Dead
  12. Won’t Let Up
  13. As Far As I Remember

Papa Roach a luat ființă în 1993 la inițiativa solistului Jacoby Shaddix și bateristului Dave Buckner. Albumul de debut, "Old Friends from Young Years", a fost lansat patru ani mai târziu  pentru ca în luna octombrie 1999 trupa să semnze un contract cu casa de discuri DreamWorks Records. "Infest" a apărut la începutul anului 2000 și a fost albumul care a adus celebritatea americanilor. Discul a fost nominalizat la premiul Grammy și s-a vândut în peste 7 milioane de unități la nivel global. De atunci Papa Roach a mai lansat șase albume foarte bine primite de fani și presa de specialitate, ultimul, "The Connection", intrând în majoritatea topurilor muzicale.

Trending