Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Ozzy Osbourne se luptă în continuare cu dependența de droguri și alcool

Ozzy Osbourne a recunosct recent că în ultimele 18 luni a consumat periodic droguri și alcool. Mai mult, au apărut zvonuri că acesta nu se mai înțelge cu soția lui, Sharon Osbourne, iar un divorț este inevitabil. Cu toate acestea Ozzy a spus că totul este o glumă și nimic nu este adevărat.
Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne

Deși membrii trupei au declarat că noul album Black Sabbath este unul "curat", deoarece cei trei componenți nu mai consumă droguri, se pare ca lucrurile nu stau chiar așa. Solistul Ozzy Osbourne, în vârstă de 65 de ani, a recunosct recent că în ultimele 18 luni a consumat periodic droguri și alcool. Mai mult, au apărut zvonuri că acesta nu se mai înțelege cu soția lui, Sharon Osbourne, iar un divorț este inevitabil. Cu toate acestea Ozzy a spus că totul este o glumă și nimic nu este adevărat.

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne (Foto: www.facebook.com)

Ozzy Osbourne a declarat:

"Din păcate trebuie să recunosc. De un an și jumătate am început să beau și să iau droguri. Am avut o perioadă grea și am fost într-un loc și foarte întunecat din care nu credeam că voi mai ieși. Am avut un comportament de nemernic față de oamenii pe care îi iubesc cel mai mult - familia și prietenii. Cu toate acestea sunt mândru să spun că au trecut 44 de zile fără a mai consuma alcool sau droguri. Sunt foarte fericit și voi lupta în continuare. Încerc să fiu o persoană mai bună și trebuie să știti că eu și Sharon nu vom divorța. Îmi cer scuze pe această cale soției, familiei, prietenilor, colegilor din trupă și fanilor mei. Dumnezeu să vă binecuvânteze, Ozzy."

Noul album Black Sabbath, intitulat "13", va fi lansat pe 11 iunie prin intermediul casei de discuri Vertigo Records. Discul este înregistrat în formula Tony Iommi – chitară, Ozzy Osbourne – voce și Geezer Butler la bass, în timp ce Brad Wilk de la Rage Against The Machine a înregistrat părțile de tobe. Bateristul Bill Ward nu a acceptat să revină alături de foștii săi colegi, nefiind de acord cu clauzele contractuale.

Primul disc cu Ozzy la voce, după o pauză de 35 de ani, este produs de Rick Rubin, câștigător a 7 premii Grammy, cunoscut pentru colaborările sale cu trupe ca Metallica, AC/DC, Slayer, Slipknot, Red Hot Chili Peppers, Rage Against the Machine, System of a Down sau Linkin Park. Primii care vor putea asculta noile compoziții Black Sabbath sunt fanii din Noua Zeelandă, trupa începând pe 20 aprilie un turneu care va ajunge și prin Australia și Japonia. Începând cu luna noiembrie trupa va concerta și în Europa însă rămâne de văzut dacă va ajunge și la București.

Citește mai multe despre Black SabbathOzzy Osbourne
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Moby și Mark Lanegan au lansat "The Lonely Night" - VIDEOCLIP

Moby și Mark Lanegan au lansat videoclipul piesei "The Lonely Night", ce prezintă time-lapse-uri hipnotizante cu imagini din deșertul Mojave....

Închide