Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Ovidiu Lipan Ţăndărică cântă în turneul aniversar Farfarello

Ovidiu Lipan Ţăndărică, fost membru al trupei Phoenix, va cânta alături de Mani Neumann și Ulli Brand în cadrul turneului aniversar Farfarello.

Ovidiu Lipan Tandarica

Dacă fostul basist Phoenix, Ioji Kappl, nu va fi alături de Mani Neumann și Ulli Brand în cadrul turneului aniversar Farfarello, din cauza unor probleme de sănătate, fanii vor avea ocazia să se reîntâlnească cu alt fost membru al trupei Phoenix. Este vorba despre bateristul Ovidiu Lipan Ţăndărică care îi va însoți pe cei doi în cadrul turneului susţinut în România.

Ovidiu Lipan Tandarica

Ovidiu Lipan Tandarica

Primul concert din seria de 7 va avea loc la București pe data de 24 aprilie în Club Puzzle, unde Farfarello își va dezmorți publicul cu piese precum : "Ciocârlia", "Felix" și "Jovano", interpretate în manieră inedită și plină de pasiune. După București, Farfarello va cânta în Focșani, Constanța, Buzău, Bacău, Iași și Vama Veche. Programul cântărilor este următorul:

  • 25 aprilie – Intim – Focsani
  • 26 aprilie – Phoenix Club – Constanta
  • 27 aprilie – Cafeneaua artistilor – Buzau
  • 28 aprilie – The Stage – Bacau
  • 29 aprilie – Dublin – Iasi
  • 2 mai – Papa la Soni – Vama Veche

Formația Farfarello a fost înființată în anul 1982 de Mani Neumann și Ulli Brand, ajungând una dintre cele mai bune trupe de folclor est european, condimentat cu influențe rock și muzică clasică. Până în prezent, trupa a lansat 18 albume, 2 dvd-uri, susținând peste 3.500 de concerte în toată lumea. Mani Neumann, supranumit și "violonistul diavolului", este un maestru al viorii și block flute-ului. Activitatea sa în trupa Phoenix i-a adus un premiu MTV – Lifetime Award, fiind decorat de președintele României cu ordinul "Merit cultural". Colegul său din Farfarelllo, chitaristul Ulli Brand este recunoscut pentru modul inedit în care interpretează muzica la chitara acustică cu 6 și 12 corzi.

Farfarello - "Durchzug"

Citește mai multe despre Ovidiu Lipan Ţăndărică
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Macy Gray și David Murray vin la Festivalul JazzTM din Timișoara

Macy Gray revine în România alături de David Murray. Concertul va avea loc pe 7 iulie 2013, în cadrul primei...

Închide