Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

OCS lansează marți noul single "Visule" feat. Bean la Guerrilla Logout

OCS prezintă pe 23 aprilie noul single "Visule" feat Bean (Șuie Paparude). Piesa vă va lua prin surprinde de la ora 18:00, la Logout cu Bogdan Șerban.
Visule - Omul cu Sobolani feat Bean

Visule - Omul cu Sobolani feat Bean

După ce ne-a îndemnat să "ne punem tricourilor ca să mai și gândim" și să pornim în "Marea Căutare", trupa Omul cu Șobolani își propune să ne ducă într-o stare de meditație prin noul single "Visule", realizat în colaborare cu Bean de la Șuie Paparude și Subcarpați. Prima ascultare a piesei va avea loc mâine, 23 aprilie, pe frecvențele radioului Guerrilla la emisiunea Logout cu Bogdan Șerban de la ora 18:00. Întrucât am avut ocazia să ascultăm un preview al piesei, vă putem spune că orice vă vine în minte atunci când asociați OCS cu Bean va fi spulberat, iar melodia vă va lua pe neașteptate.

Visule - Omul cu Sobolani feat Bean

Visule - Omul cu Sobolani feat Bean

"Visule" este o călătorie spirituală, de visare, în care pornești de la primele acorduri de chitară. Este o piesă foarte complexă cu un sound bogat care te ridică, te coboară, te zdruncină și te liniștește. Producătorul single-ului, Adam Whittaker a declarat că este de departe una dintre cel mai bune melodii din 2013.

"The new Omul cu sobolani jam is like a badass Romanian hip hop Black Sabbath. Scared? You SHOULD BE!", mai spune Adam Whittaker

Cei de la Omul cu Șobolani și Bean au discutat despre o colaborare cu aproape 2 ani în urmă, iar faptul că s-a materializat abia acum este cu siguranță și mâna destinului. Sunt numeroase elementele care au dus la sound-ul piesei, motiv pentru care aceasta este intrigantă și surprinzătoare. Un factor important ce-i oferă melodiei cursivitate îl reprezintă legătura și comunicarea muzicală dintre OCS și Bean.

Single-ul reprezintă al doilea extras de pe noul album al trupei "Marea Căutare" și va beneficia de un videoclip a cărui lansare este programată la jumătatea lunii mai. Acesta va fi urmat de o altă surpriză muzicală spre final de vară, iar materialul "Marea Căutare" va avea parte de o lansare "mai ciudățică".

"Următoarele 2 clipuri o să fie cumva o legătură spre restul albumului și oricum o gândim, e în lucru toată povestea. Încă nu știm nici noi exact, avem idei despre ce vrem să facem” – Mihnea Dobrota (Zâmbind ștrengărește) “Pe mine mă mănâncă limba…mult. Da…o să fie o căutare continuă pentru tot albumul. Va mai fi un clip în vreo 2 luni și o colaborare cu un băiat foarte simpatic, cel puțin…După care, încă o piesă spre final de vară și cu o lansare tot așa mai ciudățică. Să sperăm că o să trăim până atunci și că o să ne iasă toate poveștile"Dan Amariei pentru InfoMusic - Video Interviu 

OCS - "Visule" feat Bean - Teaser

Citește mai multe despre Adam WhittakerDan AmarieiOmul cu Șobolani (OCS)Șuie Paparude
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Nouvelle Vague la Timișoara

Nouvelle Vague va concerta în data de 21 iunie, la Timișoara, în Parcul Rozelor în cadrul evenimentului LiveInTM care este...

Închide