Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Un album semnat Calvin Harris a bătut recordul lui Michael Jackson

Calvin Harris a devenit primul artist care a avut opt piese în top 10 de pe acelaşi album. Realizarea sa înseamnă depăşirea lui Michael Jackson.
Calvin Harris

Calvin Harris

Producător de muzică şi DJ devenit deja consacrat, Calvin Harris, a devenit primul artist care a avut opt piese în top 10 de pe acelaşi album. Realizarea sa înseamnă depăşirea lui Michael Jackson care a avut şapte piese în acelaşi top din materialele "Bad" şi "Dangerous".

Calvin Harris

Calvin Harris

Numit unamim drept omul modern care produce hituri, Calvin a reuşit să vândă peste 540.000 de exemplare ale noului său album doar în Marea Britanie, din luna octombrie a anului trecut. Materialul intitulat "18 Months" a fost timp de două săptămâni numărul 1, iar apoi zece săptămâni în topul 10 al clasamentului Official Album Chart.

Succesul de faţă a fost încununat de noul single lansat, colaborarea cu Ellie Goulding, de care v-am povestit, piesa "I Need Your Love" debutând pe poziţia cu numărul şapte în clasementul de specialitate. Acest record vine firesc după cele anterioare, mai precis colaborările avute cu Rihanna pentru "We Found Love" şi cea pentru melodia "Sweet Nothing", împreună cu Florence Welch.

Martin Talbon, din cadrul companiei Official Charts a declarat:

"Mulţi artişti reuşesc să deţină doar câteva hituri în cariera lor. De aceea, trei sau patru piese în clasamente sunt deja mari realizări pentru ei. Dar, să ai opt creaţii de pe un singur album este deja un lucru extraordinar, care sparge normele. Felicitări lui Calvin Harris, acest producător de hituri din epoca noastră. "

Calvin rămâne unul din producătorii deosebit de interesanţi, fiind cunoscut faptul că în trecut a refuzat să colaboreze cu Lady Gaga, reuşind astfel să devină acum unul dintre cei mai căutaţi oameni de muzică pe plan internaţional. Urmăriţi mai jos videoclipul piesei "Feel So Close", cel de-al doilea extras de pe noul album semnat Calvin Harris, intepretată de acesta.

VIDEO OFICIAL CALVIN HARRIS - "Feel So Close"

Citește mai multe despre Calvin HarrisEllie Goulding
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Texas revine după o pauză de 8 ani cu "The Conversation" - VIDEOCLIP

Urmărește noul videoclip Texas, realizat pentru piesa "The Conversation", și află detalii despre următorul album al scoțienilor, ce va apărea...

Închide