Concert Andrea Bocelli - bilete
Andrea Bocelli concertează la București pe 22 iunie 2017 - Cumpără bilete de aici
INFO CONCERT:
Smiley
Câștigă invitații duble la concertul "Ca pe vremuri" cu Holograf, Iris & Cristi Minculescu și Compact afis-neversea-2017-updateINFO CONCERT:
Neversea
Lara Fabian susține două noi concerte în România, la București și Cluj-Napoca Tarja concertează în iulie la Sibiu, în cadrul ARTmania Festival 2017 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Kings of Leon

Nomads - O nouă apariţie pe scena muzicală din România - AUDIO

Formaţia Nomads este alcătuită din artişti cunoscuţi precum solista Petra Acker, Jimmy Cserkesz la chitară, Sorin Erhan la bass şi John Ciurea la percuţie.

Trupa Nomads

În peisajul muzicii de calitate, a apărut formaţia Nomads, alcătuită din artişti cunoscuţi, care promit să încânte audienţa cu viitoarele lor spectacole live. În componenţă, îi veţi regăsi pe solista Petra Acker, Jimmy Cserkesz la chitară, Sorin Erhan la bass şi pe John Ciurea pe partea de percuţie.

Trupa Nomads

Trupa Nomads (Foto: https://www.facebook.com/nomads2013)

Astfel, cântăreaţa Petra Acker este un nume cunoscut în lumea muzicală de funk şi jazz, fiind apreciată pentru activitatea sa în formaţia The Others, împreună cu care a lansat două materiale. De-a lungul timpului, a fost parte din numeroase proiecte, precum Tep Zepi, Chilli Familli sau Slang. De multe ori, a putut fi văzută în concerte alături de Jimmy Cserkesz, cei doi abordând cu originalitate o combinaţie de jazz, nu-jazz, soul, r&b, bossa nova sau samba.

Jimmy Cserkesz este unul dintre cei mai talentaţi chitarişti, fiind parte din trupa Urma şi concertând de-a lungul timpului cu nume precum Luiza Zan, Eddy Neumann, Gabriel Bălaşa, Slang.

Sorin Erhan este basistului trupelor Urma, Travka şi Firma, colaborând în trecut şi cu trupa Kumm. În aceasta, îl vom regăsi la tobe pe John Ciurea, care s-a alăturat formaţiei Nomads. La rândul lui, John a fost parte din formaţiile Tep Zepi şi Highlight Kenosis.

Prima piesă lansată de către acest nou cvartet se intitulează "Enigma", fiind creată de Jimmy Cserkesz, Luiza Zan şi Nomads, iar versurile sunt semnate de Luiza Zan şi Petra Acker. O puteţi asculta mai jos:

AUDIO NOMADS - "Enigma"

Citește mai multe despre Sorin Erhan
  • Concert Patricia Kaas la București
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bon Jovi
Bon Jovi a început noul turneu fără chitaristul Richie Sambora

Bon Jovi a început azi, 3 aprilie, turneul de promovare al noului album intitulat "What About Now". Din păcate chitaristul...

Închide