Concert Hiromi feat. Edmar Castañeda - bilete
Hiromi și Edmar Castañeda concertează la București pe 21 octombrie 2017 - Cumpără bilete de aici
PlaceboPlacebo la Arenele Romane - Program, reguli de acces, trupă în deschidere PlaceboINFO CONCERT:
Placebo
Poze concert Patricia Kaas la Sala Palatului - 2017 INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Rock The City 2017
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2017

Noile piese Daft Punk vor fi de colecție, apreciază producătorul Todd Edwards - VIDEO

Albumul "Random Access Memories" al duo-ului francez Daft Punk se anunță a fi unul memorabil. Conform producătorului Todd Edwards noile piese au potențialul necesar pentru a deveni "clasice".
Daft Punk

Daft Punk

Albumul "Random Access Memories" al duo-ului francez Daft Punk se anunță a fi unul memorabil. Conform producătorului Todd Edwards noile piese au potențialul necesar pentru a deveni "clasice". Albumul conține 13 melodii, lansarea oficială a materialului discografic fiind programată pentru data de 17 mai 2013.

Daft Punk

Daft Punk (Foto: www.facebook.com)

"Random Access Memories" este cel de-al 4-lea album Daft Punk și vine după o pauză îndelungată de 8 ani. Pentru compunerea pieselor membrii formației au colaborat cu Giorgio Moroder, unul dintre pionierii muzicii disco, Paul Williams, compozitor premiat la Oscar, legendarul Nile Rogers, ce a lucrat de-a lungul anilor cu Diana Ross, Madonna, Mick Jagger și Duran Duran. Pe lista colaboratorilor se află și Todd Edwards, cel care a produs în 2003 piesa "Face to Face", propulsând Daft Punk pe primul loc în topul Billboard. 

Deși nu se cunosc încă numele celor 13 piese incluse pe noul album, indicii despre sound-ul lor există. Conform declarațiilor lui Todd Edwards noile compoziții vor rămâne în memoria ascultătorilor pentru mult timp.

"Au inversat perspectiva și s-au întors în timp pentru a se reconecta cu o perioadă pe care nimeni nu pune accent momentan. Chiar și felul de a înregistra muzică este diferit. Eu nu am știut înainte de această colaborare cum se face înregistrarea live a părții instrumentale. După această experiență am ajuns la concluzia că până acum am făcut muzică într-o bulă. (...)Viziunea lor devine realitate la toate nivelurile."

Mai multe despre cum a fost produs albumul "Random Access Memories" și ce crede producătorul Todd Edwards despre noul material puteți afla din clipul de mai jos.

Daft Punk | Random Access Memories | Todd Edwards

În ultimii ani, Daft Punk s-a axat mai mult pe film, ultima coloană sonoră realizată fiind pentru "Tron: Legacy" din 2010. Un an mai târziu, în 2011, casa de discuri Soma Records din Scoția a lansat un demo al LP-ul "Drive", înregistrat de grup în 1994.

Citește mai multe despre Daft Punk
RECOMANDARE:Cumpără un disc DAFT PUNK

Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The White Stripes lansează albumul aniversar "Nine Miles From The White City"

Formația The White Stripes pregătește un nou material ce va marca împlinirea a 10 ani de la apariția albumului "Elephant"....

Închide