Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

No Doubt a dezvăluit un clip nou pentru piesa "Snakes" - VIDEO

No Doubt invita fanii sa urmareasca un clip nou pentru piesa "Snakes" ce prezinta imagini din timpul unui concert sustinut in urma cu 20 ani de ani.
No Doubt

No Doubt

Cu ocazia împlinirii a 18 ani de la apariția pe piață a albumului "The Beacon Street Collection", No Doubt face o supriză fanilor dezvăluind o nouă înregistrare din colecția de concerte a formației. Noul clip surprinde imagini din cadrul show-ului Cal Poly Pomona ce a avut loc pe 17 aprilie 1993.  Membrii No Doubt nu ajunseseră încă să se bucure de succes, dar se aflau în plin avânt creativ, însetați de dorința de a demonstra că muzica lor merită a fi ascultată de un public mai numeros. Piesa interpretată în această înregistrare de acum 20 de ani se numește "Snakes" și a fost compusă de Gwen Stefani împreună cu basistul Tony Kanal.

No Doubt

No Doubt (1993) (Foto: www.reddit.com)

Cine își mai amintește cum cânta No Doubt în urmă cu 15 -20 de ani? Când "Don't Speak" și "Just a Girl" de-abia prinseseră aripi, proaspăt desprinse din studioul de înregistrări? Cei care îi ascultau în acea perioadă probabil încă își mai amintesc. Pentru toți ceilalți există înregistrări din arhivă care mențin vie amintirea formației No Doubt în febra începutului de carieră.

În 1996 Gwen Stefani mărturisea că albumul "The Beacon Street Collection", lansat în urmă cu 18 ani, este cel mai bun lucru care li se putea întâmpla la momentul respectiv.

"Decizia de a lansa acest album a fost cea mai bună chestie care ni s-a întâmplat pentru că am avut ocazia de a pune într-un tracklist niște piese care altfel s-ar fi pierdut." - Gwen Stefani

Declarația venea ca un răspuns la o perioadă tensionată pentru formație. Contractul cu Interscope Records nu îi ajuta să evolueze din punct de vedere muzical, așa încât înregistrarea acestui album a fost pe deplin inițiativa trupei, deși înregistrările au avut loc la studioul Interscope. Feedback-ul primit din partea publicului a asigurat finanțarea lansării celui de-al treilea album No Doubt, "Tragic Kingdom", care le-a adus în final recunoașterea la nivel internațional.

În clipul dezvăluit recent, No Doubt se afla în perioada promovării primului și celui de-al doilea album. Formația a susținut pe 17 aprilie 1993  două concerte la Cal Poly Pomona, setlistul din cadrul celui de-al doilea fiind disponibil mai jos.

Setlist No Doubt concert 17 aprilie 1993

 1. BND
 2. Let's Get Back
 3. Get on the Ball
 4. Different People
 5. Sinking
 6.  That's Just Me
 7. Ache
 8. Tragic Kingdom
 9. Sometimes
 10. Include Me
 11. Snakes
 12. Excuse Me Mr.
 13. Squeal
 14. Move On
 15. Doormat
 16. Trapped in a Box
 17. Sad For Me

Clipul în care No Doubt interpretează live piesa "Snakes" prezintă așadar formația într-o perioadă a începuturilor, în care stilul muzical nu era încă bine definit, dar dorința de creștere și dezvoltare era arzătoare.

No Doubt - "Snakes" Live 17 Aprilie  1993

Citește mai multe despre Gwen StefaniNo Doubt
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Joe Satriani a lansat clipul "A Door Into Summer" - VIDEOCLIP

Chitaristul Joe Satriani va lansa pe 7 mai 2013 cel de-al 14-lea material discografic intitulat "Unstoppable Momentum". Discul va fi...

Închide