Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Morandi a lansat clipul - "Everytime We Touch" - VIDEOCLIP

Pentru că iubirea îi inspira mereu pe cei doi componenți Mornadi, trupa a lansat un nou videoclip intitulat "Everytime We Touch". Acesta a fost realizat cu ajutorul regizorului Iulian Moga iar filmările au avut loc în luna februarie în București și Los Angeles.
Morandi

Morandi

Pentru că iubirea îi inspira mereu pe cei doi componenți Mornadi, trupa a lansat un nou videoclip intitulat "Everytime We Touch". Acesta a fost realizat cu ajutorul regizorului Iulian Moga iar filmările au avut loc în luna februarie în București și Los Angeles.

Morandi

Morandi (Foto: www.facebook.com)

S-a lucrat în paralel cu două echipe: Randi a filmat la București, în timp ce Marius Moga a filmat în SUA, la Los Angeles, acolo unde se afla pentru decernarea premiilor Grammy. Videoclipul spune povestea a șapte cupluri diferite ca tipologie, prin imagini puternice și emoționante: dans, tinerețe, batrânețe, pasiune, regăsire și dragoste eternă și poate fi urmărit mai jos.

Morandi - "Everytime We Touch"

Cu trei albume de succes și numeroase distincții internaționale primite în cei 8 ani de activitate, Morandi a ținut ocupate primele locuri ale topurilor de specialitate, atât locale cât și internaționale, cu hit-uri precum "Love Me", "Beijo Uh-La-La", "Falling Asleep", "Angels" sau "Save Me". După 2 ani de pauză, în care s-au concentrat asupra concertelor în afara țării și a muncii în studio, Randi și Marius Moga reven în forta cu un nou single și își propun să recucerească topurile muzicale.

Recent Randi pe numele său real Andrei Ștefan Ropcea a declarat că el și fratele său Alexandru Ropcea sunt nevinovați în cazul de evaziune fiscală care s-a deschis luna trecută. Aceștia sunt audiați în legătură cu firma pe care o dețin, Famous Production, care se ocupă de organizarea mai multor evenimente la un restaurant din Otopeni. Potrivit investigațiilor de până acum, se pare că firma ar fi încasat între 10.000 și 15.000 de euro pe un eveniment și ar fi trecut în contabilitate doar sumele primite în avans, care nu depășesc 3.000 de euro.

Citește mai multe despre Marius MogaMorandiRandi
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Epizodia" și alte două albume Alternosfera sunt disponibile online

Cumpără online albumele "Epizodia", "Orașul 511" și "Visători cu plumb în ochi" de la Alternosfera. Vezi prețul și tracklistul noului...

Închide