Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Moby și Mark Lanegan au lansat "The Lonely Night" - VIDEOCLIP

Moby și Mark Lanegan au lansat videoclipul piesei "The Lonely Night", ce prezintă time-lapse-uri hipnotizante cu imagini din deșertul Mojave. Melodia marchează prima colaborare a lui Moby cu Mark Lanegan, fondatorul trupei grunge Screaming Trees.
Secvență videoclip

Secvențe videoclip "The Lonely Night" - Moby și Lanegan

Cu ocazia Record Store Day, eveniment care celebrează în fiecare an arta muzicii, Moby revine în atenția publicului cu un proiect inedit. Artistul a dezvăluit videoclipul piesei "The Lonely Night", ce prezintă time-lapse-uri hipnotizante cu imagini din deșertul Mojave. Melodia marchează prima colaborare a lui Moby cu Mark Lanegan, fondatorul trupei grunge Screaming Trees și artist ce a lucrat de-a lungul anilor cu Alice In Chains, NirvanaQueens of the Stone Age, Mad Season și Massive Attack. Fanii vor putea achiziționa noul single în ediție limitată, format vinil, începând cu data de 20 aprilie.

Secvențe videoclip "The Lonely Night" - Moby și Lanegan

Secvențe videoclip "The Lonely Night" - Moby și Lanegan

Prima ediție Record Store Day a avut loc în 2007 și a fost fondată de Eric Levin, Michael Kurtz, Carrie Colliton, Amy Dorfman, Don Van Cleave și Brian Poehner. Prin acest eveniment, ce are loc acum în fiecare an la nivel internațional, artiștii și casele de discuri independente din întreaga lume dedică o zi artei din industria muzicală. Anul acesta Record Store Day va avea loc pe 20 aprilie și va marca lansarea în ediție limitată a mai multor single-uri și albume noi. Pe listă este inclusă și piesa "The Lonely Night", o colaborare neașteptată dintre Moby și Mark Lanegan.

"Sunt un fan al muzicii lui Mark de foarte mulți ani și întotdeauna mi-am dorit să colaborez cu el. Are una dintre cele mai bune și distinctive voci ale ultimilor 25 de ani. Acum că locuim unul lângă celălalt ne-a fost mult mai ușor să lucrăm împreună pentru o piesă. În ce privește partea de producție, am lucrat împreună cu Spike Stent pentru a încorpora niște tehnici mai neobișnuite. Am trecut toate instrumentele printr-un distors. Rezultatul final este voit fragmentat și atmosferic", a mărturisit Moby.

Regizorul clipului a fost Colin Rich, director cunoscut pentru activitatea artistică în sfera fotografiei și realizarea de time-lapse-uri memorabile.

Moby & Mark Lanegan "The Lonely Night"

Citește mai multe despre Moby
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alice In Chains a lansat piesa "Stone" - Lyric Video

După o pauză de patru ani Alice In Chains va lansa pe 14 mai cel de-al 5-lea album intitulat "The...

Închide