Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Michael Buble live de la metroul din New York - VIDEO

Michael Buble a susținut un concert ad hoc la metroul din New York. Urmărește înregistrarea prestației pe InfoMusic.

Publicat

pe

Michael Buble cântând la metroul din New York
Michael Buble cântând la metroul din New York

Nimic nu se compară cu un concert ad hoc la metroul din New York. După ani de istorie în care s-au susținut aici sute de recitaluri a venit și rândul lui Michael Buble să guste acest tip de experiență. Avându-i alături pe colegii din trupa Naturally 7, artistul canadian i-a surprins pe trecători cu o prestație live fără lumini și reflectoare, dar cu multă emoție și entuziasm.

"Asta e cea mai cool prestație de până acum. Am cântat în multe locuri, dar de abia după ce ai făcut asta știi că ai reușit. Serios. Atunci când ai ajuns să cânți la metrou în New York știi că ai reușit. Concertele live la metroul din New York se țin de foarte multă vreme și este cel mai autentic și organic mod de a face muzică. Aici vezi cei mai grozavi muzicieni din lume. Dintre toate conferințele și concertele pe care le-am ținut până acum, momentul acesta m-a făcut să mă entuziasmez cel mai tare. Mă simt ca un adevărat newyorkez acum." - Michael Buble

Michael Buble și Naturally 7 cântând la metroul din New York

Michael Buble a lansat recent un nou album, intitulat "To Be Loved". Materialul discografic conține 14 piese și duete cu artiști precum Bryan Adams și Reese Witherspoon. Conform descrierii făcute de Buble, este un material ce merge direct la inimile fanilor.

"Noul meu album este despre iubire, fericire și distracție. Am lucrat din nou cu vechiul meu prieten și colaborator Bob Rock, cel responsabil și pentru piesele "Call Me Irresponsible", "Crazy Love" și "Christmas". Facem o echipă bună și în definitiv sunt încântat de piesele pe care le-am ales acum pentru album", a mărturisit Michael Buble pe site-ul său.

Copertă "To Be Loved" - Michael Buble

Copertă "To Be Loved" - Michael Buble

Tracklist "To Be Loved"

  1. "You Make Me Feel So Young"
  2. "It's A Beautiful Day"
  3. "To Love Somebody"
  4. "Who's Lovin' You"
  5. "Somethin' Stupid" (featuring Reese Witherspoon)
  6. "Come Dance with Me"
  7. "Close Your Eyes"
  8. "After All" (featuring Bryan Adams)
  9. "Have I Told You Lately that I Love You?" (featuring Naturally 7)
  10. "To Be Loved"
  11. "You've Got a Friend in Me"
  12. "Nevertheless (I'm in Love with You)" (featuring The Puppini Sisters)
  13. "I Got It Easy"
  14. "Young at Heart"

Trending