Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Megadeth a lansat o nouă piesă, "Super Collider" - AUDIO

Americanii de la Megadeth vor lansa pe 4 iunie cel de-al 14-lea material discografic intitulat "Super Collider". Primul single de promovare poate fi ascultat pe InfoMusic mai jos și este piesa de titlu.
Trupa Megadeth în 2013

Trupa Megadeth în 2013

Americanii de la Megadeth vor lansa pe 4 iunie cel de-al 14-lea material discografic intitulat "Super Collider". Primul single de promovare poate fi ascultat pe InfoMusic și este piesa de titlu. Acesta a avut premiera în cadrul emisiunii radio Full Metal Jackie din America. "Super Collider" este înregistrat în studioul Vic Garage din San Marcos, California alături de Johnny K (John Karkazis), care a mai colaborat cu trupa pentru albumul "TH1RT3EN" (2011), dar a lucrat și cu formațiile Disturbed, Sevendust, Machine Head și Staind. Este primul disc apărut sub egida casei de discuri Tradecraft în timp ce Universal Music se va ocupa de partea de distribuție.

Trupa Megadeth în 2013

Trupa Megadeth în 2013

Discul îl are ca invitat pe solistul David Draiman (Disturbed, Device) și conține 13 piese printre care "Super Collider", "Forget to Remember", "Dance in the Rain", "The Blackest Crow", "Burn", "King Maker", "A House Divided", "Built for War", "Beginning of Sorrow" și "Don't Turn Your Back".

După prezența de anul trecut la festivalul OST Fest 2012, Megadeth revine la București cu un nou concert. Evenimentul este organizat de Project Events și va avea loc pe 22 mai la Arenele Romane. Prețul unui bilet este de 100 lei în presale și 125 lei în ziua evenimentului.

Acestea se pot achiziționa din Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langă McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librăriile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Național al Copiilor sau Stația de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe BILETOO.RO, BLT.RO, BILETE.RO, MYTICKET.RO și IABILET.RO.

 Megadeth - "Super Collider"

Megadeth este una dintre formațiile care alături de Metallica, Slayer și Anthrax au format Big4 (Big Four of Thrash) și au concertat prima oara împreună pe aceeași scenă în 16 iunie 2010 la Varșovia. Big4 au ajuns în același an și în Romania la Sonisphere 2012. Megadeth se diferențiază prin stilul distinctiv al sunetului chitarei, aproape fiecare melodie incluzând pasaje muzicale complexe și solo-uri ce electrizează publicul la fiecare apariție live.

Citește mai multe despre Megadeth
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un album semnat Calvin Harris a bătut recordul lui Michael Jackson

Calvin Harris a devenit primul artist care a avut opt piese în top 10 de pe acelaşi album. Realizarea sa...

Închide