Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Megadeth a dezvăluit coperta și un fragment al noului album - AUDIO

Cu aproape două luni de apariția oficială, Megadeth a dezvaluit coperta viitorului album intitulat “Super Collider”. Cu această ocazie fanii au posibilitatea să asculte un fragment din piesa "Don't Turn Your Back" pe megadethgame.com.
Trupa Megadeth în 2013

Trupa Megadeth în 2013

Cu aproape două luni de la apariția oficială, Megadeth a dezvăluit coperta viitorului album, intitulat "Super Collider". Cu această ocazie fanii au posibilitatea să asculte mai jos un fragment din piesa "Don't Turn Your Back". "Super Collider" este înregistrat în studioul Vic Garage din San Marcos, California alături de Johnny K (John Karkazis), care a mai colaborat cu trupa pentru albumul "TH1RT3EN" (2011), dar a lucrat și cu formațiile Disturbed, Sevendust, Machine Head și Staind.

Megadeth - Coperta albumului Super Collider

Megadeth - Coperta albumului Super Collider

Discul îl are ca invitat pe solistul David Draiman (Disturbed, Device) și conține 13 piese printre care "Super Collider", "Forget to Remember", "Dance in the Rain", "The Blackest Crow", "Burn", "King Maker", "A House Divided", "Built for War", "Beginning of Sorrow" și "Don't Turn Your Back".

După prezența de anul trecut la festivalul OST Fest 2012, Megadeth revine la București cu un nou concert. Evenimentul este organizat de Project Events și va avea loc pe 22 mai la Arenele Romane. Prețul unui bilet este de 100 lei în presale și 125 lei în ziua evenimentului.

Acestea se pot achiziționa din Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langă McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librăriile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Național al Copiilor sau Stația de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe BILETOO.RO, BLT.RO, BILETE.RO, MYTICKET.RO și IABILET.RO.

Megadeth este una dintre formațiile care alături de Metallica, Slayer și Anthrax au format Big4 (Big Four of Thrash) și au concertat prima oara împreună pe aceeași scenă în 16 iunie 2010 la Varșovia. Big4 au ajuns în același an și în Romania la Sonisphere 2012. Megadeth se diferențiază prin stilul distinctiv al sunetului chitarei, aproape fiecare melodie incluzând pasaje muzicale complexe și solo-uri ce electrizează publicul la fiecare apariție live.

Citește mai multe despre Megadeth
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Birdy, armonii muzicale pe aripi de pian - VIDEO

Birdy avea doar 14 ani când a cucerit o lume întreaga cu single-ul "Skinny Love". Vocea ei și felul în...

Închide