Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Marky Ramone's Blitzkrieg şi Camo & Krooked cântă la Festivalul Peninsula

Trupa de punk americană Marky Ramone's Blitzkrieg, respectiv duo-ul austriac de drum and bass Camo & Krooked va concerta la ediția din acest an a Festivalului Peninsula 2013 ce va organiza la Cluj-Napoca.

Marky Ramone

Trupa de punk americană Marky Ramone's Blitzkrieg și duo-ul austriac de drum and bass Camo & Krooked va concerta la ediția din acest an a Festivalului Peninsula 2013 ce va organiza la Cluj-Napoca. Locația în care va avea loc este Valea Gârbăului, un loc în mijlocul naturii care oferă un spațiu ideal concertelor, petrecerilor și evenimentelor culturale marca Peninsula. Perioada de desfășurare a festivalului va fi 18 - 21 iulie.

Marky Ramone

Marky Ramone

Trupa de punk americană Marky Ramone's Blitzkrieg, respectiv duo-ul austriac de drum and bass Camo & Krooked va concerta la ediția din acest an a Festivalului Peninsula 2013 ce va organiza la Cluj-Napoca. Locația în care va avea loc este Valea Gârbăului, un loc în mijlocul naturii care oferă un spațiu ideal concertelor, petrecerilor și evenimentelor culturale marca Peninsula. Perioada de desfășurare a festivalului va fi 18 – 21 iulie.
Marky Ramone, fost toboşar al trupei de cult The Ramones – considerată una din cele mai importante zece trupe din lume – vine la Cluj-Napoca. Trupa lui Marky se află într-un turneu mondial, care promite să aducă pe scene alese de pe întreg mapamond, muzica inconfundabilă The Ramones, care au marcat genul punk rock, încă de la înfiinţare, în 1974. "Tot timpul am fost de părere că piesele The Ramones sunt prea bune pentru a nu fi interpretate live - spune Marky Ramone. Turneul actual exact asta urmăreşe: Marky Ramone's Blitzkrieg include 32 de piese din repertoriul The Ramones, care vor răsuna la Peninsula în data de 20 iulie.

Marky Ramone's Blitzkrieg - Live @ Punkspring 2009

Camo & Krooked a fost înfiinţat de doi austrieci în 2007, însă destul de rapid muzica lor a ajuns să aibă priză în Marea Britanie, ţara de baştină a drum and bass-ului. În 2010, la Drum and Bass Awards au primit titlul de Cel mai bun artist nou, iar un an mai târziu pe cel de Cel mai bun producător. Albumele lor – pe care s-a făcut simţită, tot mai mult, şi prezenţa dubstep-ului –  i-au făcut să fie apreciaţi şi de publicul larg, nu doar de iubitorii drum and bass-ului. Locul lor este printre cei mai buni, iar dovada o primiţi pe 19 iulie la Peninsula. Alături de austrieci va fi prezent pe scenă şi MC Youthstar, care a devenit cunoscut ca MC-ul celor de la Dirtyphonics.

Camo & Krooked - "Watch It Burn"

Concerte anunţate la Festivalul Peninsula:

  • 18 iulie: Kaiser Chiefs (UK), Paul Kalkbrenner (DE), Utah Jazz & Stamina MC (UK), Şuie Paparude (RO)
  • 19 iulie: Benga (UK), Camo&Krooked (A) feat. MC Youthstar (UK/FR), The Sweet Life Society (IT)
  • 20 iulie: Ska-P (ESP), Marky Ramone's Blitzkrieg (US), N.O.H.A. (CZ, DE, US)
  • 21 iulie: Ocho Macho (HU)

Biletele pentru Festivalul Peninsula 2013 pot fi achiziţionate de pe site-urile eventim.ro, eventim.hu şi eventim.de, precum şi în reţeaua Eventim. Ca noutate, anul acesta organizatorii au pus în vânzare două tipuri de abonamente în funcţie de opţiunea privind folosirea camping-ului şi a facilităţilor aferente.

Până pe 14 iunie, preţul unui abonament, fără campare, este de 150 de lei, mai apoi, până pe 17 iulie, el costă 180 de lei, iar la faţa locului poate fi achiziţionat cu 210 lei. Abonamentele care includ facilităţile de campare costă 180 de lei (până pe 14 iunie), 210 lei (până pe 17 iulie), respectiv 240 de lei (la faţa locului). Biletul de o zi costă 50 de lei până în data de 14 iunie, mai apoi 70 de lei până pe 17 iulie şi 90 de lei dacă este cumpărat de la intrarea la festival.

Citește mai multe despre Marky RamoneMarky Ramone's Blitzkrieg
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ioji Kappl, fostul basist Phoenix, nu mai poate însoți Farfarello în turneu

Ioji Kappl trebuia să îi însoțească pe Mani Neumann și Ulli Brand în cadrul turneului aniversar Farfarello. Detalii despre concertele...

Închide