Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

MANOWAR pregătește un album live

Trupa MANOWAR pregătește un album live. Citeste mesajul basistului Joey DeMaio despre ceea ce va urma.

Publicat

pe

Trupa MANOWAR pregătește un album live, despre care va oferi mai multe informații în viitorul apropiat. Basistul Joey DeMaio a transmis prin intermediul paginii de Facebook a trupei următorul mesaj.

Concertul Manowar de la OST Fest 2012

Poza din concertul Manowar de la OST Fest 2012

Hail brothers and sisters, sunt Joey, iar în acest moment suntem toți (nn – membri Manowar) în studio și ascultăm înregistrarea fiecărui show din turneul The Lord Of Steel 2012/2013.
Energia venită din partea publicului în timpul acestui turneu a fost uluitoare! Forța pe care voi ați transmis-o se reflectă în prestațiile extraodinare ale trupei și sunt încântați că toate aceste elemente sunt imortalizate în aceste înregistrări!

Așa că, am vrut doar să luam o scurtă pauză și să mulțumim armatei noastre de “immortals” care au venit, în masă, să înfrunte The Lord Of Steel live. Mulțumim!
Mai multe vești despre albumul The Lord Of Steel live vor urma în curând.

Mulțumim tuturor fanilor noștri, cei mai zgomotoși și mai minunați fani din lume.

Hail And Kill
Eric, Donnie, Karl and Joey

În 2012 și 2013, "The Lord Of Steel" a străbătut două continente, a trecut prin 11 țări și 22 de orașe. MANOWAR a încheiat cea de-a doua parte a turneului The Lord Of Steel pe 19 martie 2013 în Rusia, de unde puteți urmări următoarea înregistrare video.

VIDEO: MANOWAR în Yekaterinburg (Rusia) pe 19 martie 2013

"The Lord of Steel" este cel de-al 12-lea disc de studio al trupei MANOWAR. Tonul albumului este dat de piese precum "Annihilation" și "Hail, Kill And Die!", iar spre deosebire de discul din 2007,  materialul nu mai este un album concept. Fiecare melodie va spune câte o poveste diferită, înscriindu-se toate în viziunea MANOWAR despre dreptate, onoare și celelalte lucruri pe care fanii le-au cunoscut și iubit de-a lungul timpului. Discul a fost mixat și masterizat la Wisseloord Studios de către vechiul colaborator al trupei Ronald Prent și Darcy Proper. Albumul include primul cântec scris de MANOWAR în mod special pentru un film – EL GRINGO, dar și Expendable, piesă inspirată de filmul de acțiune The Expendables.

Trending