Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Mandinga filmează clipul noului single "Bling" - VIDEO + TEASER

Mandinga se pregătește să lanseze un nou single împreună cu un videoclip. "Bling" este cuvântul cheie. Vezi declarația video si asculta melodia.
Mandinga pentru InfoMusic despre noul single

Mandinga pentru InfoMusic despre noul single "Bling"

După o perioadă plină de concerte, cele mai multe în afara țării, Mandinga s-a adunat, a realizat un single nou pe care le va dezvălui foarte curând. Piesa se intitulează "Bling" si reprezintă o colaborare cu Muneer, iar mai jos puteți asculta un teaser al cântecului . Judecând zâmbetul larg și entuziasmul solistei, Elena, noua melodie va fi cu siguranța una veselă, de distracție și dans, potrivită pentru vara pe care o așteptăm cu nerăbdare. Piesa se va bucura și de un videoclip pe care trupa îl filmează în decursul acestei săptămâni.

Mandinga pentru InfoMusic despre noul single "Bling"

Mandinga pentru InfoMusic despre noul single "Bling"

"Bine facem..Treabă multă, plecați, am ajuns acasă, pregătim single nou, videoclip, avem treabă...Foarte curând o să scoatem single-ul așa că nu o să așteptați prea mult - Elena

(Despre videoclip) Avem mai multe scenarii și urmează să-l alegem pe cel mai bun  - Chupi  - Madinga pentru InfoMusic (video mai jos)

Având în vedere că cei din Mandinga au trecut recent prin experiența concursului Eurovison, când au participat anul trecut la Baku, Azerbaidjan cu piesa "Zaleilah", am fost curioși să aflăm cum li s-a părut Finala Națională Eurovision. Cântăreții s-au declarat extrem de bucuroși pentru Cezar, pe care îl susțin și îl apreciează pentru muzica sa. În plus, Madinga și Cezar se află sub umbrela aceluiași manager, astfel că formația îl va însoți pe artist în Suedia, pentru a-l sprijini.

"Noi chiar l-am susținut l-am susținut pe Cezar încă de la început, asta pentru că este un băiat foarte talentat și merită o șansă, merită să fie văzut ca lumea să vadă că avem oameni talentați Mai mult decât atât, managerul nostru se ocupă de Cezar, așa că putem să spunem că vom merge să-l susținem chiar în Suedia" - Mandinga

Mandinga pentru InfoMusic despre noul single "Bling"

Mandinga feat. Muneer - "Bling" - Teaser

AUDIO: Mandinga feat. Muneer - "Bling"

Citește mai multe despre Cezar OuatuMandinga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Patty Griffin și Robert Plant au lansat piesa "American Kid" - AUDIO

Patty Griffin va lansa pe 7 mai un nou album intitulat "American Kid". Primul videoclip este pentru piesa "Ohio" iar...

Închide