BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Lights Out! prezintă 3 piese noi - "Wayfaring Live Session" - VIDEO

Lights Out! a lansat "Wayfaring Live Session", un clip ce prezintă 3 piese noi și anunță un nou material din partea trupei. Vezi cum sună melodiile.
Lights Out! Wayfaring Live Session

Lights Out! Wayfaring Live Session

Formația clujeană Lights Out! a lansat un clip ce aduce interpretarea live a 3 piese noi. Intitulat "Wayfaring Live Session", acesta are o durată de 15 minute în care tinerii artiști, ce au reușit să se impună pe scena indie rock din România printr-o abordare modernă și originală, cântă într-o sufragerie noile melodii "Noosi", "Downcast" și "Pleasures". Acestea constituie un punct de tranziție între momentul EP-ului de debut, "Patience" apărut în aprilie anul trecut și viitorul material, la care formația a început să lucreze.

Lights Out! Wayfaring Live Session

Lights Out! Wayfaring Live Session

"(Wayfaring) e un moment în care, fără să vrei, aştepţi ceva, dar nu ştii exact ce. Totuşi, eşti sigur că acel lucru te va schimba complet", a declarat solista Teodora Retegan.

"Wayfaring este o călătorie fără destinație. Este o călătorie introspectivă prin Universul pe care l-am construit ca trupă. Un Univers în care timpul e lipsit de sens, un Univers guvernat de combustia explozivă rezultată din alipirea creativităților noastre", a precizat Andrei Sîncrăian (chitară, chitară bas)

"Ce încercăm prin Wayfaring e firesc și frumos și lipsit de scop. Așa că nu rămâne decât să vedem ce se-ntâmplă. Vreme de trezit, de ieșit, plecat puțin și-ntors",  a adăugat baterista Oana Pop.

Sesiunea live a fost filmată şi montată de către artistul vizual Sebastian Florea. Student la Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca, acesta a realizat și primul videoclip al formației, "Mirror". De înregistrarea audio, mixaj și masterizarea produsului audio final s-au ocupat cei de la Sysound Records & Studios. Aceștia au lucrat împreună cu inginerului de sunet și muzicianului Mihai Pop, cel care înregistrează fiecare concert al Filarmonicii Transilvania încă din 2005. Luminile, care creează o atmosferă psihedelică în clip, au fost asigurate de Attila Almási, tehnician de lumini în cadrul Fabricii de Pensule.

Lights Out! - "Wayfaring Live Session"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4zw0elS0-Jo&w=600]

Citește mai multe despre Lights Out!
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adele vrea ca noul album să aibă un sound modern

Adele lucrează cu doi dintre cei mai apreciați producători la ora actuală și este hotărâtă ca sound-ul noului album să...

Închide