Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Liam Gallagher și trupa Beady Eye au lansat piesa "Second Bite of the Apple" - AUDIO

Fostul solist Oasis, Liam Gallagher, alături de trupa Beady Eye a lansat un nou single intitulat "Second Bite of the Apple". Melodia este inclusă pe albumul "BE", ce va apărea pe piață pe 10 iunie.
Beady Eye

Beady Eye

Se pare că fostul solist Oasis, Liam Gallagher, a dat uitării viața tumultoasă și va lansa pe 10 iunie un nou album, intitulat "BE", alături de trupa Beady Eye. După apariția primului single, "Flick Of The Finger", fanii au șansa să asculte a doua piesă care poartă numele "Second Bite of the Apple". "BE" este produs de Dave Sitek, care a mai colaborat de-a lungul carierei cu nume ca Yeah Yeah Yeahs, Liars, Foals, Celebration, Jane’s Addiction, Beck sau Nine Inch Nails.

Beady Eye

Beady Eye

Despre colaborarea cu Dave Sitek, Liam Gallagher a declarat:

"Să lucrezi cu Sitek este un vis. Acesta a reușit să scoată din noi tot ce-i mai bun. Este fără îndoială cel mai bun producător cu care am lucrat vreodată. Nu are reguli, nu te stresează și cel mai important nu pune presiune pe tine. Am avut noi surse de inspirație și cu picioarele pe pământ când am compus albumul iar acesta nu suna ca o porcărie din anii '90. "BE" este foarte special pentru noi și cu siguranță va fi și pentru voi".

Cunoscut pentru comportamentul său haotic, atât pe scena cât și în viața personală, Liam Gallagher a șocat în luna februarie 2013 când i-a spus recent unui fan care s-a întâlnit cu el pe stradă că o să-i placă noul album Beady Eye dacă consumă droguri deoarece este psihedelic și foarte rock 'n' roll.

Beady Eye - "Second Bite of the Apple"

Beady Eye a luat ființă în 2009 când Oasis se afla în ultimul turneu. După plecarea chitaristului Noel Gallagher membrii rămași au hătărât să-și continue activitatea muzicală sub alt nume, iar în 2011 au lansat albumul de debut intitulat "Different Gear, Still Speeding".

Tracklist "BE":

 1. Flick of the Finger
 2. Soul Love
 3. Face the Crowd
 4. Second Bite of the Apple
 5. Soon Come Tomorrow
 6. Iz Rite
 7. I’m Just Saying
 8. Don’t Bother Me
 9. Shine a Light
 10. Ballroom Figured
 11. Start Anew
 12. Dreaming of Some Space (Deluxe Version)
 13. The World’s Not Set in Stone (Deluxe Version)
 14. Back After The Break (Deluxe Version)
 15. Off at The Next Exit (Deluxe Version)

Citește mai multe despre Beady EyeLiam Gallagher
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Grimus va lansa albumul "Emergence" în toamnă

Al treilea album Grimus - "Emergence" - va fi lansat în toamna acestui an. Anunțul a fost făcut de către...

Închide