Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Maluma
INFO CONCERT:
Scorpions
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
Profită de promoție: Vânează reduceri de până la 50% în Stock Busters la eMAG!

Liam Gallagher revine cu un nou single alături de trupa Beady Eye

Fostul solist Oasis, Liam Gallagher, alături de trupa Beady Eye a lansat un nou single intitulat "Flick Of The Finger". Melodia este inclusă pe albumul "BE" care va apărea pe piață pe 10 iunie.
Beady Eye

Beady Eye

După o perioadă de tăcere presărată cu tot felul de declarații picante și scandaluri mondene, fostul solist Oasis, Liam Gallagher, a lansat un nou single  alături de trupa Beady Eye intitulat "Flick Of The Finger". Melodia este inclusă pe viitorul material discografic care este programat spre apariție pe 10 iunie și poate fi ascultată mai jos. Discul poartă numele "BE" și este produs de Dave Sitek, care a mai colaborat de-a lungul carierei cu nume ca Yeah Yeah Yeahs, Liars, Foals, Celebration, Jane's Addiction, Beck sau Nine Inch Nails.

Beady Eye

Beady Eye

Despre colaborarea cu Dave Sitek, Liam Gallagher a declarat:

"Să lucrezi cu Sitek este un vis. Acesta a reușit să scoată din noi tot ce-i mai bun. Este fără îndoială cel mai bun producător cu care am lucrat vreodată. Nu are reguli, nu te stresează și cel mai important nu pune presiune pe tine. Am avut noi surse de inspirație și cu picioarele pe pământ când am compus albumul iar acesta nu suna ca o porcărie din anii '90. "BE" este foarte special pentru noi și cu siguranță va fi și pentru voi".

Cunoscut pentru comportamentul său haotic, atât pe scena cât și în viața personală, Liam Gallagher a șocat în luna februarie 2013 când i-a spus recent unui fan care s-a întâlnit cu el pe stradă că o să-i placă noul album Beady Eye dacă consumă droguri deoarece este psihedelic și foarte rock 'n' roll.

Beady Eye - "Flick Of The Finger"

Beady Eye a luat ființă în 2009 când Oasis se afla în ultimul turneu. După plecarea chitaristului Noel Gallagher membrii rămași au hătărât să-și continue activitatea muziclă sub alt nume iar în 2011 au lansat albumul de debut intitulat "Different Gear, Still Speeding".

Citește mai multe despre Beady EyeLiam Gallagher
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Rockshow" cu Paul McCartney & Wings rulează la The Light Cinema din București pe 16 mai

"Rockshow" cu Paul McCartney & Wings va putea fi vizionat de publicul român la The Light Cinema din București pe...

Închide