Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Lana Del Rey ne surprinde plăcut cu un nou clip - "Summer Wine" - VIDEO

Lana Del Rey a lansat un nou videoclip la piesa "Summer Wine", cover după Nancy Sinatra. Ea apare în clip alături de iubitul ei, Barrie-James O'Neill.
Lana Del Rey & Barrie-James O'Neill

Lana Del Rey & Barrie-James O'Neill

Lana Del Rey revine în atenţia noastră cu un nou videoclip, de data aceasta la un cover din repertoriul lui Nancy Sinatra din 1967, cunoscutul hit "Summer Wine". Solista nu este singura care intepretează partitura muzicală, cântând în duet cu iubitul ei Barrie-James O'Neill, solist al trupei scoţiene de folk-rock Kassidy.

Lana Del Rey & Barrie-James O'Neill

Lana Del Rey & Barrie-James O'Neill

Lana Del Rey a mărturisit întotdeauna că se simte inspirată de numeroşi artişti, intitulându-se o Nancy Sinatra în stil gangsta. Astfel, acest cover după fiica lui Frank Sinatra şi Lee Hazelwood vine cumva firesc după cel mai recent la piesa lui Leonard Cohen ( "Chelsea Hotel No.2").

Clipul pentru "Summer Wine" a fost filmat cu echipamente vintage, care pun melodia în evidenţă mult mai bine. Produsul final poate fi asemănat cu cel pentru "Video Games" sau "Summertime Sadness", unde viziunea pare a fi una marca Instagram. Observăm cadre cu cei doi îndrăgostiţi, naturale, aproape inocente, desfăşurate pe plajele din Santa Monica.

Solista a menţionat că va porni într-un turneu în Europa timp de 70 de zile, unde îl va avea alături pe Barrie-James, care va concerta alături de ea cu trupa sa. O nouă surpriză ne aşteaptă pe data de 23 aprilie, atunci când va apărea piesa "Young And Beautiful", parte din sountrack-ul filmului "The Great Gatsby." Urmăreşte mai jos frumoasa poveste de dragoste dintre cei doi artişti, transpusă vizual în clipul "Summer Wine":

VIDEO OFICIAL LANA DEL REY - "Summer Wine"

Citește mai multe despre Barrie-James O'NeillLana Del Rey
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Amorphis a lansat clipul "Hopeless Days" - VIDEOCLIP

Noul album Amorphis poartă numele "Circle" și a fost lansat azi, 19 aprilie, prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast...

Închide