Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

O piesă Lana Del Rey a fost remixată de Parov Stelar - AUDIO

Parov Stelar a lansat un remix al melodiei "Dark Paradise" din repertoriul Lana Del Rey, oferind o nouă abordare creaţiei. Ascultă piesa pe InfoMusic.
Marcus Füreder/Parov Stelar şi Lana Del Rey

Marcus Füreder/Parov Stelar şi Lana Del Rey

Seara trecută, Parov Stelar a publicat pe contul oficial un remix al melodiei "Dark Paradise", din repertoriul solistei Lana Del Rey. În câteva ore de la această lansare neaşteptată, noua piesă a adunat peste 50.000 de vizualizări pe YouTube.

Marcus Füreder/Parov Stelar şi Lana Del Rey

Marcus Füreder/Parov Stelar şi Lana Del Rey

Marcus Füreder sau Parov Stelar, aşa cum este ştiut în lumea întreagă, este unul dintre cei mai talentaţi producători de muzică, fiind recunoscut drept unul dintre pionerii genului electro-swing. De data aceasta, pentru piesa semnată Lana Del Rey, Parov a oferit o nouă abordare creaţiei, mult mai electronică, cinematică, cu elemente de down-tempo şi house.

Alături de trupa sa Parov Stelar Band sau din postura de DJ, artistul austriac a venit de peste 10 ori în România, unde a susţinut concerte electro-jazz pentru un public numeros de fiecare dată. El este şi fondatorul Etage Noir Recordings, platformă prin care promovează o multitudine de artişti din noul val.

Piesa "Dark Paradise" apare pe cel de-al doilea album de studio al intepretei Lana Del Rey, fiind scrisă de către aceasta şi Rick Nowels. Cunoscutul ziar Los Angeles Times a considerat melodia drept una dintre cele mai reuşite de pe materialul "Born To Die".

Ascultă mai jos acest remix care se preconizează a fi deja unul dintre cele mai reuşite din anul în curs.

AUDIO LANA DEL REY  - "Dark Paradise" - PAROV STELAR REMIX

Citește mai multe despre Lana Del ReyParov Stelar Band
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa RUSH a fost primită în Rock and Roll Hall of Fame - VIDEO

Trupa de prog-rock Rush a fost inclusă în Rock And Roll Hall of Fame. Urmareste discursul lor si lista completa...

Închide