Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

LaLa Band pregătește primul album cu piese proprii - VIDEO

LaLa Band va lansa în vară primul album cu piese proprii, pentru care Sore a compus melodia "Save me from myself". Vezi declarația video

Publicat

pe

Lala Band - Poze pe covorul rosul la On Air Music Awards 2013

LaLa Band lucrează la primul material alcătuit doar din piese proprii, pe care îl va prezenta în această vară. În principal acestea sunt compuse de Ionuț Adrian Radu, cel care se ocupă de realizarea identității muzicale a formației. Vor exista și câteva melodii semnate de unii membrii, ca Liviu și Sore. Piesa semnată de Sore se intitulează "Save me from myself" și are un sound mai agresiv, cu influențe drum 'n' bass.

Interviu LALA BAND la InfoMusic.ro (Vlad, Criss, Dorian, Alina, Liviu, Rapha)

Interviu LALA BAND la InfoMusic.ro (Vlad, Criss, Dorian, Alina, Liviu, Rapha)

"Alina - Pregătim un album nou, cât de curând, vara aceasta sperăm să vă bucurați de un album numai cu melodii originale LaLa Band. Fiți cu ochii pe noi și cu urechile pe noi. Majoritatea pieselor sunt compuse de Ionuț Adrian Radu, compozitorul nostru (...) dar mai avem printre noi compozitori...

Sore - Este o piesă un pic mai agresivă cu mesaj educativ. Se numește "Save me from myself". Se potrivește foarte bine dramaturgii situației din serial. Dacă nu o știți este vorba despre un moment în care personajele cad pradă droguri. Este mai agresivă pentru că are elemente drum 'n' base, dar per total are un iz comercial pentru că tot albumul reprezintă o maturizare a formației LaLa Band"

LaLa Band pentru InfoMusic (video mai jos)

Sore & Dorian - "Save me from myself" (fragment din Pariu cu viața)

Gala premiilor On Air Music Awards 2013 a reprezentat o premieră pentru LaLa Band, fiind pentru prima dată când formația participă la un astfel eveniment. Seara a fost una de succes pentru LaLa Band, care a urcat de 3 ori pe scena Teatrului Național București: de două ori pentru a ridica statuetele la categoriile Cea Mai Căutată Trupă Românească Pe Google și Premiul Special On Air Music Awards și a treia oară pentru a susține un moment coregrafic pe single-ul "Dance Dance Dance", un featuring cu John Puzzle.

"Dorian - Este prima noastră experiență de asemenea anvergură. Suntem foarte foarte încântați și avem emoții.

Alina - Am făcut o pauză din turneu, tocmai ca să fim prezenți la această gală alături de toți din industria muzicală românească și turneul merge foarte bine, așa cum a fost și până acum."

Lala Band - Poze pe covorul rosul la On Air Music Awards 2013

Lala Band pe covorul rosul la On Air Music Awards 2013

Lala Band - Poze pe covorul rosul la On Air Music Awards 2013

LaLa Band se află în prezent în cel de-al treilea turneu național în cadrul căruia membrii trupei au cunoscut și părțile mai puțin frumoase ale orașelor din România. Casele de cultură și sălile sportive, singurele locații în care pot avea loc spectacole în orașele din țară, nu îndeplinesc de cele mai multe ori condițiile necesare pentru astfel de evenimente. Însă, aceste lucruri sunt ușor depășite de tinerii artiști datorită atmosferei create de fani.

Liviu - "Am mai găsit și șoricei morți, am mai gasit și frig, dar este ok pentru că în momentul în care sala se umple, fanii sunt alături de noi și totul devine o atmosferă fierbinte."

Pentru cei din LaLa Band, tot ceea ce trăiesc este un vis împlinit și se bucură de fiecare moment. Succesul a venit și cu părțile mai puțin plăcute. Tinerii muzicieni sunt conștienți că nu pot scăpa, de exemplu, de cancanurile din presă, astfel că le ignoră și încearcă să nu se lase prinși de mrejele ispititoare ale lumii mondene.

Dorian - "Presa are libertatea cuvântului și atunci este decizia noastră să alegem să-i credem sau nu. Cine vrea să creadă ce scrie presa poate să creadă, cine vrea să nu creadă poate să nu creadă. Important este cum ne simțim noi cu noi înșine și ce știu oamenii și ce mai cred despre noi ca oameni.

Ana - "Transmitem prin muzica noastră tot ce vrem să transmitem. Sunt și oameni curioși, dar asta este normal..."

Sore - "Este perfect normal ca atunci când intri în viața publică să știi că are și side effects cum s-ar spune, adică avantaje și dezavantaje. Important este să știi să le faci față și să le administrezi cum trebuie, iar noi asta facem: Nu cădem pradă minciunilor și dacă se scriu lucruri neadevărate timpul le va dovedi că într-adevăr sunt neadevărate."

VIDEO: LaLa Band despre primul album cu piese proprii

 

Trending