Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Jon Bon Jovi vorbește despre relația cu Richie Sambora - VIDEO

Invitat la The Ellen Show, Jon Bon Jovi a vorbit despre relația cu Richie Sambora. Vezi declarația completă a solistului într-o înregistrare din cadrul emisiunii.

Publicat

pe

Vestea unui turneu Bon Jovi fără Richie Sambora a stârnit tot felul de speculații, acestea nefiind primele concerte ale trupei fără chitarist. Deși s-a zvonit că acesta ar fi din nou internat la o clinică de dezalcolizare, s-ar părea că de fapt lipsa lui Richie din turneu este cauzată de neînțelegeri financiare și discuții aprinse cu Jon Bon Jovi. Invitat recent la emisiunea The Ellen Show, solistul formației a depănat amintiri, întrebarea despre relația membrilor trupei cu Richie fiind oarecum inevitabilă. Din perspectiva lui Jon Bon Jovi lucrurile nu sunt atât de grave pe cât s-ar zvoni, Richie Sambora urmând să rămână în continuare chitaristul formației. Vezi declarația completă a solistului într-o înregistrare din cadrul emisiunii.

Richie Sambora și Jon Bon Jovi

Richie Sambora și Jon Bon Jovi │ FOTO: www.zimbio.com

Turneul de promovare a noului album Bon Jovi, "What About Now", este în plină desfășurare, trupa urmând să acopere până în luna octombrie 30 de țări, totalizând 110 concerte. Deși chitaristul Richie Sambora nu îi va însoți pe colegii săi în acest turneu, nu se pune problema unei ruperi de formație. Așa a susținut cel puțin Jon Bon Jovi în cadrul unei emisiuni la care a fost invitat de curând. Conform acestuia, decizia lui Richie de a nu-i acompania în concerte ține de o problemă personală a chitaristului, dar asta nu înseamnă că nu rămâne în continuare un membru al trupei. Înainte de a-i adresa întrebarea legată de relația cu Richie SamboraEllen a prezentat telespectatorilor o imagine cu trupa de acum 30 de ani, stârnind astfel nostalgia celor din public și atrăgând atenția, cu subtilitate, asupra unei istorii ce nu ar trebui uitată în contextul unei eventuale destrămări.

Bon Jovi despre relația cu Richie Sambora la The Ellen Show

Richie Sambora, în vârstă de 53 de ani, a pus bazele formației împreună cu Jon Bon Jovi în urmă cu 30 de ani. De-a lungul anilor trupa a vândut peste 130 de milioane de discuri în întreaga lume și a vizitat peste 50 de țări.

Turneul Bon Jovi nu va ajunge anul acesta în România însă șansele pentru un concert la București în 2014 sunt foarte mari. Dezvăluirea a fost făcută de Marcel Avram, promoter al unor evenimente de mare anvergură precum concertele Michael Jackson, Rammstein, AC/DC, Metallica, Prodigy, Eric Clapton și lista poate continua. Acesta s-a aflat și în spatele concertului Bon Jovi din Piața Constituției din 2011. Cei interesați să vada în concert formația Bon Jovi o pot face pe 14 mai la Sofia sau pe 17 mai la Viena.

Comentează

Albume noi

Bon Jovi a lansat "Forever", cel de-al 16-lea album din carieră - TRACKLIST

Trupa Bon Jovi a revenit în atenția ascultătorilor cu muzică proaspătă, adunată în "Forever", cel de-al 16-lea album de studio. Te invităm să afli mai multe despre acest material și să consulți tracklistul.

Publicat

pe

Concert Bon Jovi pe 21 iulie 2019 în Piața Constituției din București │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Albumul este cu atât mai aparte cu cât fost inspirat de operația lui Jon Bon Jovi la corzile vocale. În vara anului 2022, artistul de 62 de ani a suferit o intervenție chirurgicală de a remodela pliurile vocale care îi afectau vocea și îi capacitatea de a cânta. După operație, Jon Bon Jovi a lucrat cu antrenori vocali și a făcut zilnic exerciții de voce.

Muzicianul a oferit mai multe detalii despre acest subiect în documentarul "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story", dar și într-un interviu cu publicația Entertainment Weekly:

"Am suferit această operație și am avut mult timp la dispoziție, iar tot ce puteam face cu adevărat era să stau și să mă gândesc la cântece. Am început să simt din nou bucurie. Și noi - noi toți care am trecut prin pandemia COVID - am ieșit din acea <<ceață>> și am interacționat din nou. A luat naștere o nouă apreciere pentru viață. Și simțeam această nouă apreciere pentru corpul meu, iar asta a condus la toate aceste piese."

Albumul "Forever" a fost înregistrat în șapte săptămâni de Jon Bon Jovi și colegii de trupă: David Bryan (clape), Tico Torres (tobe), Hugh McDonald (bass), Phil X (chitară), Everett Bradley (percuție) și John Shanks (chitară ritmică).

Materialul conține 12 piese și vine la o distanță de patru ani de la anteriorul disc semnat Bon Jovi. "2020" a fost lansat, după cum sugerează și titlul, în 2020, și a ajuns pe locul 19 în topul Billboard 200 albume.

TRACKLIST "Forever"

  1. Legendary
  2. Who Made It Look Easy
  3. Living Proof
  4. Waves
  5. Seeds
  6. Kiss The Bride
  7. The People's House
  8. Walls of Jericho
  9. I Wrote You A Song
  10. Living in Paradise
  11. My First Guitar
  12. Hollow Man
Citește în continuare

Trending