Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Jon Bon Jovi vorbește despre relația cu Richie Sambora - VIDEO

Invitat la The Ellen Show, Jon Bon Jovi a vorbit despre relația cu Richie Sambora. Vezi declarația completă a solistului într-o înregistrare din cadrul emisiunii.

Vestea unui turneu Bon Jovi fără Richie Sambora a stârnit tot felul de speculații, acestea nefiind primele concerte ale trupei fără chitarist. Deși s-a zvonit că acesta ar fi din nou internat la o clinică de dezalcolizare, s-ar părea că de fapt lipsa lui Richie din turneu este cauzată de neînțelegeri financiare și discuții aprinse cu Jon Bon Jovi. Invitat recent la emisiunea The Ellen Show, solistul formației a depănat amintiri, întrebarea despre relația membrilor trupei cu Richie fiind oarecum inevitabilă. Din perspectiva lui Jon Bon Jovi lucrurile nu sunt atât de grave pe cât s-ar zvoni, Richie Sambora urmând să rămână în continuare chitaristul formației. Vezi declarația completă a solistului într-o înregistrare din cadrul emisiunii.

Richie Sambora și Jon Bon Jovi

Richie Sambora și Jon Bon Jovi (Foto: www.zimbio.com)

Turneul de promovare a noului album Bon Jovi, "What About Now", este în plină desfășurare, trupa urmând să acopere până în luna octombrie 30 de țări, totalizând 110 concerte. Deși chitaristul Richie Sambora nu îi va însoți pe colegii săi în acest turneu, nu se pune problema unei ruperi de formație. Așa a susținut cel puțin Jon Bon Jovi în cadrul unei emisiuni la care a fost invitat de curând. Conform acestuia, decizia lui Richie de a nu-i acompania în concerte ține de o problemă personală a chitaristului, dar asta nu înseamnă că nu rămâne în continuare un membru al trupei. Înainte de a-i adresa întrebarea legată de relația cu Richie SamboraEllen a prezentat telespectatorilor o imagine cu trupa de acum 30 de ani, stârnind astfel nostalgia celor din public și atrăgând atenția, cu subtilitate, asupra unei istorii ce nu ar trebui uitată în contextul unei eventuale destrămări.

Bon Jovi despre relația cu Richie Sambora la The Ellen Show

Richie Sambora, în vârstă de 53 de ani, a pus bazele formației împreună cu Jon Bon Jovi în urmă cu 30 de ani. De-a lungul anilor trupa a vândut peste 130 de milioane de discuri în întreaga lume și a vizitat peste 50 de țări.

Turneul Bon Jovi nu va ajunge anul acesta în România însă șansele pentru un concert la București în 2014 sunt foarte mari. Dezvăluirea a fost făcută de Marcel Avram, promoter al unor evenimente de mare anvergură precum concertele Michael Jackson, Rammstein, AC/DC, Metallica, Prodigy, Eric Clapton și lista poate continua. Acesta s-a aflat și în spatele concertului Bon Jovi din Piața Constituției din 2011. Cei interesați să vada în concert formația Bon Jovi o pot face pe 14 mai la Sofia sau pe 17 mai la Viena.

Citește mai multe despre Bon JoviJon Bon JoviRichie Sambora
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Megadeth a lansat o nouă piesă, "Super Collider" - AUDIO

Americanii de la Megadeth vor lansa pe 4 iunie cel de-al 14-lea material discografic intitulat "Super Collider". Primul single de...

Închide