Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Jazz, muzică clasică și rock cu Jazzybirds la Guerrilive

Jazzybirds cântă luni, 8 aprilie, în Energiea. Concertul marchează a treia ediție a emisiunii Guerrilive Acoustic Session din această locație.

Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Serban la Energiea, un experiment provocat de Grolsch, continuă luni, 8 aprilie, cu o trupă relativ nouă pe piața muzicală de la noi și nu numai. Jazzybirds este cunoscută publicului pentru coverul realizat după piesa "Basket Case" de la Green Day, single-ul fiind difuzat atât la Radio Guerrilla, cât și la radiourile din Cluj.

poster-Jazzybirds-guerrilive

Jazzybirds s-a înființat în 2011,  la Cluj, repertoriul inițial constând în lucrările compozitorului francez Claude Bolling, autor a mai multor muzici de film, printre care si Baudolino, avându-l ca protagonist pe Jean Paul Belmondo.

"În paralel cu această activitate, ne-am definit și un repertoriu de standarde de jazz, interpretate alături de invitații săi, dar și cu piese rock celebre, prelucrate într-o manieră jazz, cu inserții de muzică clasică sau pop jazzificate. Este și cazul piesei "Basket Case" compusă de trupa Green Day, care beneficiază și de un videoclip" - Jazzabirds.

În acest moment trupa lucrează la două noi prelucrări, cât și la piese proprii. Vocea trupei - Yolanda Covacinschi - este solista Operei Maghiare de stat din Cluj, fiind un artist flexibil, ce cântă cu aceeași ușurință și operă, și jazz, și muzică ușoară. Povestea continuă cu multă muzică și bună-dispoziție la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban, luni, 8 aprilie, de la 6 la 7 seara.

Jazzybirds - "Basket Case"

Aceasta este a treia ediție a emisiunii Guerrilive Acoustic Session care are loc în Energiea, de unde va fi transmisa live On Air, la Radio Guerrilla, si video live pe pagina de Facebook a radioului. Accesul la concerte se face pe bază de invitații, pe care fanii le pot obține participând la concursurile din cadrul emisiunii Logout Radio Guerrilla (marti - vineri, 17.00 – 20.00), la concursurile de pe pagina de FB a emisiunii Guerrilive, de pe pagina Energiea, de pe pagina Experimentalist sau de pe pagina de Facebook a trupei ce urmează să cânte la Guerrilive Acoustic Session. Până acum, pe la Guerrilive-ul de la Energiea au mai trecut Vița de Vie și Irina Sarbu & Marius Mihalache Band.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
On Air Music Awards premiază cel mai bun text în limba română

On Air Music Awards crede ca este cool să vorbești corect în limba română, motiv pentru care la Gala vor...

Închide