Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Iron Maiden anunță un nou album

Solistul trupei Iron Maiden, Bruce Dickinson, a dezvăluit ca trupa are în plan înregistrarea unui nou material discografic care va fi lansat în 2014. Iron Maiden va concerta în România pe 24 iulie în Piața Constituției din București.
Iron Maiden

Iron Maiden

Într-un interviu acordat publicației suedeze Talarforum.se, solistul trupei Iron Maiden, Bruce Dickinson, a dezvăluit că trupa are în plan înregistrarea unui nou material discografic. Cel de-al 16-lea album semnat de formația engleză va apărea pe piață anul viitor. Până când vom avea mai multe detalii despre următorul album vă reamintim că Iron Maiden va concerta în România pe 24 iulie în Piața Constituției. Evenimentul este organizat de Marcel Avram și D&D East Entertainment, iar biletele sunt disponibile prin rețeaua Eventim.

Iron Maiden

Iron Maiden

Concertul de la București face parte din Maiden England Tour 2013, care va începe în luna mai. Turneul va ajunge în țări ca Spania, Franța, Italia, Germania, Marea Britanie, Austria, Elveția, Olanda, Slovacia, Belgia, Polonia, Suedia, Rusia, Finlanda, Cehia și Croația. Invitați speciali pentru acest eveniment vor fi trupele de trash Anthrax și Voodoo Six.

Bilete la concertul Iron Maiden

Bilete la concertul Iron Maiden de pe 24 iulie se comercializează prin rețeaua Eventim și au următoarele prețuri:

  • Golden Circle - 255.60 lei
  • Silver Circle – 161.88 lei (preț promoțional)
  • Normal Circle – 136.32 lei (preț promoțional)

Turneul Maiden England marchează cel de-al treilea capitol din istoria Iron Maiden, o călătorie care a început în 2004 cu DVD-ul "The Early Days" și ulterior cu turneul "Early Days" din 2005. Partea a doua a urmat în 2008, cu DVD-ul "Live After Death" și cu îmbarcarea trupei în "Somewhere Back In Time World Tour 2008/2009", turneu ce a strâns peste două milioane de fani din aproape 40 de ari. Trupa Iron Maiden a zburat între show-uri pe cinci continente cu avionul lor personalizat Boeing 757, denumit "Ed Force One", pilotat de vocalistul trupei Bruce Dickinson. Avionul era acoperit în întregime cu imaginea DVD-ului "Flight 666".

Iron Maiden - "Wasted Years" (Live Maiden England '88)

Actualul turneu Maiden England va reproduce spectacolul de scenă din turneul care a avut loc în 1988 "Seventh Son". Iron Maiden va interpreta multe piese din cadrul legendarului turneu, precum și din concertul video VHS din 1989 intitulat "Maiden England", care împrumută numele acestui turneu și care a fost lansat în premieră pe DVD pe 23 martie 2013.

Citește mai multe despre Iron Maiden
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ovidiu Lipan Ţăndărică cântă în turneul aniversar Farfarello

Ovidiu Lipan Ţăndărică, fost membru al trupei Phoenix, va cânta alături de Mani Neumann și Ulli Brand în cadrul turneului...

Închide