Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ioji Kappl, fostul basist Phoenix, nu mai poate însoți Farfarello în turneu

Ioji Kappl trebuia să îi însoțească pe Mani Neumann și Ulli Brand în cadrul turneului aniversar Farfarello. Detalii despre concertele Farfarello din Romania.

Publicat

pe

Farfarello: Mani Neumann și Ulli Brand
Farfarello: Mani Neumann și Ulli Brand

Ioji Kappl trebuia să îi însoțească pe Mani Neumann și Ulli Brand în cadrul turneului aniversar Farfarello. Formula nu poate fi completă din cauza unor probleme de sănătate ale fostului basist Phoenix. Primul concert din seria de 7 va avea loc la București pe data de 24 aprilie în Club Puzzle, unde Farfarello își va dezmorți publicul cu piese precum : “Ciocârlia”, “Felix” și “Jovano”, interpretate în manieră inedită și plină de pasiune. Trupa promite o surpriză fanilor din capitală.

Farfarello: Mani Neumann și Ulli Brand

Farfarello: Mani Neumann și Ulli Brand

"Din cauza unor probleme de sănătate apărute, Ioji Kappl nu va mai putea concerta alături de Mani Neumann și Ulli Brand în cadrul turneului din România. Ne cerem scuze fanilor Farfarello pentru inconvenientul creat. Totodată, menționăm că suntem alături de Ioji Kappl și îi dorim însănătoșire grabnică, asigurându-l de tot sprijinul nostru. Calendarul evenimentelor rămâne neschimbat. În plus, fanii Farfarello din București vor avea parte de o surpriză pe 24 aprilie. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la evenimente!", a comunicat organizatorul turneului.

După București, Farfarello va cânta în Focșani, Constanța, Buzău, Bacău, Iași și Vama Veche. Programul cântărilor este următorul:

  • 25 aprilie - Intim - Focsani
  • 26 aprilie - Phoenix Club - Constanta
  • 27 aprilie - Cafeneaua artistilor - Buzau
  • 28 aprilie - The Stage - Bacau
  • 29 aprilie - Dublin - Iasi
  • 2 mai - Papa la Soni - Vama Veche

VIDEO: Farfarello live în biserică - 17 martie 2013

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=tY0YhTpBqGU]

Formația Farfarello a fost înființată în anul 1982 de Mani Neumann și Ulli Brand, ajungând una dintre cele mai bune trupe de folclor est european, condimentat cu influențe rock și muzică clasică. Până în prezent, trupa a lansat 18 albume, 2 dvd-uri, susținând peste 3.500 de concerte în toată lumea. Mani Neumann, supranumit și "violonistul diavolului", este un maestru al viorii și block flute-ului. Activitatea sa în trupa Phoenix i-a adus un premiu MTV - Lifetime Award, fiind decorat de președintele României cu ordinul “Merit cultural”. Colegul său din Farfarelllo, chitaristul Ulli Brand este recunoscut pentru modul inedit în care interpretează muzica la chitara acustică cu 6 și 12 corzi.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 24 aprilie 2013

Farfarello

Loc
Puzzle Cafe
Comentează

Trending