Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Paula Seling: "Concertul de Paști este o premieră pentru mine" - VIDEO

Paula Seling a avut de mică chemarea către muzica sfântă, iar concertul special de Paști este o bucurie și o premieră pentru artistă. Vezi declarația video

Publicat

pe

Paula Seling la On Air Music Awards 2013

Paula Seling pregătește pentru Sfintele Sărbători de Paști un spectacol special. Alături de artistă și pianul său, pe scenă vor mai fi prezenți Marcel Costea la orgă, Călin Ionce la pian și un cor, iar împreună vor interpreta pricesne și cântece sfinte. Paula Seling a declarat că este extrem de fericită că va susține acest concert, ce reprezintă o premieră pentru ea întrucât de mică a avut chemare către muzica ce vorbește despre legătura dintre om și divinitate. Spectacolul va avea loc la Sala Radio pe 28 aprilie.

Paula Seling - interviu pentru InfoMusic la On Air Music Awards 2013

Paula Seling - interviu pentru InfoMusic la On Air Music Awards 2013

Paula Seling  - Poze din foaierul TNB - On Air Music Awards 2013

"Este un show cu totul și cu totul special din punctul meu de vedere, de fapt nu este un show, este o audiție cu implicare. Va fi un spectacol cu cântece sfinte de Paște - o parte dintre ele sunt pricesne, o parte sunt cântece sfinte, sunt cântece de înălțare. De mică am avut chemarea asta, să cânt cântecele acestea, pentru că mă preocupă relația dintre oameni și Dumnezeu. Acest spectacol, care este în premieră și pentru mine, este o mare bucurie cu atât mai mult cu cât va fi foarte simplu din punct de vedere al persoanelor de pe scenă: va fi pian, voce, orgă foarte multă și cor. Toate acestea se vor întâmpla în jurul Cuvântului, în jurul lucrurilor pe care le vom transmite atunci pe scenă" - Paula Seling pentru InfoMusic (video mai jos)

Nominalizată la categoria Cea Mai Bune Voce Feminină, Paula Seling a fost una dintre cel mai interesante prezențe de pe covorul roșu al galei premiilor On Air Music Awards 2013. Artista a purtat o rochie cu un design inspirat de chimonourile japoneze. Talia și-a subliniat-o cu ajutorul unei centuri mari, iar ca accesoriu a ales un inel, de asemeni de dimensiuni mari. Părul lung și drept s-a potrivit cu acest tip de vestimentație, fiind prins în coadă, dar nu foarte strâns, astfel ca suvițele să contureze fața.

Înainte de a fi anunțați câștigătorii serii, Paula Seling s-a declarat încântată de faptul că a fost nominalizată alături de cântărețe ce sunt prezente mereu în topurile radiourilor și abordează stiluri muzicale diferite. Chiar dacă muzica compusă și interpretată de artistă nu intră în normele comercialului, se bucură de un public mare și de aprecierile ascultătorilor.

"Am fost foarte fericită când am aflat, cu atât mai mult cu cât am fost nominalizată alături de alte voci care au fost pe primele locuri în topurile radiourilor din ultimii ani. M-am simțit foarte bine să fiu în contextul acesta pentru că am muncit foarte mult la genul meu de muzică,  la ceea ce consider eu că este muzica de suflet" - Paula Seling

Paula Seling pentru InfoMusic despre concertul special de Paști (28 aprilie)

 

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 28 aprilie 2013

Paula Seling

Loc
Sala Radio

Trending