Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Aylin Cadîr - emoții, stres și bucurii la lansarea primului album solo - VIDEO

Aylin Cadîr ne-a vorbit despre experiența concertului de lansare a primului album solo și despre scena jazz-pop româneascp. Vezi interviul video cu Aylin.

Publicat

pe

Aylin Cadîr intervievată de Alexandra Necula (InfoMusic.ro) cu prilejul galei On Air Music Awards
Aylin Cadîr intervievată de Alexandra Necula (InfoMusic.ro) cu prilejul galei On Air Music Awards

Aylin Cadîr a susținut recent concertul de lansare a primului material solo, intitulat "Cloud". Spectacolul s-a desfășurat la Palatul Ghika din Capitală, iar Aylin a fost acompaniată pe scenă de grupul The Lucky Charms, care o însoțește la toate prestațiile live. S-a pregătit mult pentru acest moment, iar emoțiile au fost mari, după cum ne-a mărturisit artista cu prilejul galei premiilor On Air Music Awards 2013Aylin Cadîr a fost o prezență plăcută și caldă, precum piesele pe care le interpretează.

Aylin Cadîr intervievată de Alexandra Necula (InfoMusic.ro) cu prilejul galei On Air Music Awards

Aylin Cadîr intervievată de Alexandra Necula (InfoMusic.ro) cu prilejul galei On Air Music Awards

"A fost foarte bine la concert. A venit foarte multă lume, ceea ce m-a surprins!... Am avut emoții mari... (cu toate că) sunt obișnuită cu scena... Când am avut lansarea, am avut emoții și mai mari pentru că s-au adunat foarte multe. Am lucrat foarte mult la acest album... cu emoții, stres, bucurii foarte mari. A fost practic momentul în care l-am arătat publicului și de asta am avut ceva emoții" - Aylin Cadîr pentru InfoMusic (video mai jos)

Realizarea, împachetarea și prezentarea unui album reprezintă pentru artist o călătorie complexă, cu lucruri bune și mai puțin bune. În cazul lui lui Aylin unul dintre cele mai frumoase momente trăite în aceasta perioadă a fost cel al lansării primului single - "Cloud" grație valului de reacții pozitive din partea publicului. În același timp, mulți ascultători, în special cei care o cunoșteau ca membră a trupei Pops, au rămas surprinși de această schimbare de stil.

"Prima dată când am scos Cloud, primele reacții ale oamenilor - asta mi-a plăcut foarte tare pentru că lumea a fost în primul rând surprinsă. Foarte mulți erau șocați sau nu se așteptau... Reacții diverse, dar toate bune, pozitive și asta m-a încurajat să merg mai departe" - Aylin Cadîr

Aylin se simte foarte bine înconjurată de sunetele romanțelor franțuzești, românești și chiar turcești, iar din ce a experimentat până acum a observat că există cerere pentru genul jazz - pop, pe care îl promovează cu succes.

InfoMusic: Cum ți se pare scena de jazz-pop din București?

"Nu există (mărturisește artista râzând)... Aș vrea să existe. Eu încerc marea cu sarea. Există o scenă de jazz, care este o scenă de underground pe care puțină lume o știe... Iar zona pe care încerc eu să o ating este undeva de mijloc, între comercial și underground, i-am zis eu jazz-pop ca să înțeleagă că e undeva la mijloc. La noi nu există și oamenii vor și vor să asculte și altceva. Cei ca mine și din cercul meu ascultă foarte multă muzică de afară, diferită, iar toată lumea simte nevoia de ceva nou." - Aylin Cadîr

VIDEO: Aylin Cadîr despre lansarea primului album solo

Trending