Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Iggy Pop & The Stooges au lansat un nou album - "Ready To Die" - AUDIO

Iggy Pop şi The Stooges vor lansa oficial noul lor album "Ready To Die" pe 30 aprilie. Materialul însă a fost publicat şi poate fi ascultat pe InfoMusic.

Publicat

pe

Iggy Pop & The Stooges
Iggy Pop & The Stooges

Iggy Pop şi formaţia The Stooges urmează să lanseze în mod oficial noul lor album "Ready To Die" pe data de 30 aprilie, la casa de discuri  Fat Possum Records. Materialul însă a fost publicat deja şi poate fi ascultat. Acesta reprezintă un fel de premieră, deoarece este prima dată, din anul 1973, când Iggy Pop a înregistrat piese alături de chitaristul James Williamson şi toboşarul Scott Asheton, foştii săi colegi din trupa The Stooges.

Iggy Pop & The Stooges

Iggy Pop & The Stooges

Partea de bass este asigurată de Mike Watt, noul album însumând 10 piese cu o durată totală de 34 de minute. Iggy Pop a ţinut să mărturisească că acest album nu l-a realizat pentru bani, ci pentru că a considerat că era un lucru care trebuia făcut. Visul său a rămas acelaşi de când era adoloscent, respectiv a cânta alături de o trupă în concerte.

Despre primul single de pe acest album v-am mai povestit, "Burn" fiind o piesă care defineşte de fapt întreg conceptul pe care îl veţi regăsi atunci când veţi asculta materialul. Mai puţin punk, dar cu elemente clare de garage rock, hard rock şi câteva balade, discul "Ready To Die" va constitui o surpriză pentru fanii din toate generaţiile. Artiştii urmează să susţină concerte de promovare în perioada următoare în cadrul unor festivaluri precum Byron Bay Bluesfest din Australia, Ink'n'Iron Festival din SUA, Inmusic Festival din Croaţia, Garorock Festival din Franţa.

Tracklist album:

01. Burn
02. Sex and Money
03. Job
04. Gun
05. Unfriendly World
06. Ready to Die
07. DD’s
08. Dirty Deal
09. Beat That Guy
10. The Departed

Ascultă în totalitate materialul "Ready To Die" mai jos:

Trending