Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Hurts șochează din nou cu clipul piesei "Blind" - VIDEOCLIP EXPLICIT

Urmărește videoclipul explicit Hurts - Blind. Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea material din carieră, Exile.

Publicat

pe

Secventa din videoclipul HURTS - Blind
Secventa din videoclipul HURTS - Blind

Trupa Hurts revine în atenţia noastră cu un nou videoclip la melodia"Blind" de pe cel de-al doilea disc din carieră. Deşi piesa este inferioară celor aflate pe "Exile", "Blind" a fost extrasă pe single, astfel că a beneficiat şi de un clip. Videoclipul lansat astăzi compensează lipsurile melodiei, astfel că este presărat cu aspecte de natură să contrarieze o parte a opiniei publice. De la bun început, suntem avertizaţi că acesta poate fi urmărit de către minori doar cu acordul părinţilor, Hurts fiind sancţionată de platforma YouTube în trecut pentru prima variantă a piesei "Miracle".

Secventa din videoclipul HURTS - Blind

Secventa din videoclipul HURTS - Blind

Astfel, clipul de faţă a fost filmat la începutul lunii martie în câteva locaţii din Spania: Frigiliana, Mollina si Archidona (Málaga). Locaţiile alese au fost dintre cele mai frumoase din oraşele respective, precum străzi istorice, o biserică cu vitralii spectaculoase, totul păstrând un anumit farmec pitoresc. Videoclipul începe cu un moment aparent fericit - nunta unui cuplu. Solistul Theo Hutchcraft este unul dintre protagoniștii aflați înafara legii. Pe parcurs, ni se dezvăluie relaţia bolnăvicioasă dintre aceștia, amplificată de momentele acestora de pierdere a lucidităţii, consumul de droguri sau clipa când Theo se desparte de tânără. Finalul este uşor previzibil, fiind desfăşurat în aceeaşi biserică, unde protagoniştii sunt încojurați de poliţie. Fericirea cuplului era alimentată de "drogul" din săgețile furate, acestea având valoare metaforică în clip. Pe piept în dreptul inimii, Theo are tatuat în rusă ""Счастье" (Fericire), sugerând să aceasta se obține prin dragoste. Dezastrul devine iminent când săgețile (de amor) se golesc, iar percepția realității se schimbă.

Videoclip oficial HURTS - Blind

În timpul filmărilor, Theo a alunecat şi a reuşit să îşi rănească destul de sever capul şi ochii, necesitând diferite pansamente, lucru uşor de sesizat şi în clip. Rămâne de văzut cum va fi perceput videoclipul de fanii trupei și dacă va fi interzis şi acesta. Citește recenzia albumului Hurts - Exile.

Trending