Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

"Evenin'" cu Hugh Laurie (Dr. House) live de la studioul Ocean Way - VIDEO

Ascultă noua piesă a lui Hugh Laurie (Dr. House), "Evenin", interpretată live la studioul Ocean Way.

Publicat

pe

Cunoscut publicului larg pentru rolul principal din serialul "Dr. House", Hugh Laurie demonstrează că în viața reală este mai curând un personaj în antiteză cu cel interpretat în film. Cu emoțiile dezbrăcate de orice tip de aroganță, fie ea și generatoare de carismă, Hugh Laurie își transpune cu naturalețe sentimentele prin intermediul muzicii. Deși pasiunea sa pentru blues a stat ceva timp în umbra carierei în actorie, albumul de debut lansat în 2011 a prins atenția publicului extrem de rapid, clasându-se pe locul 2 în topurile din UK. Anul acesta "Dr. House" pregătește un nou album. Pentru a vă face o idee despre sound-ul următorului material discografic vă invităm să ascultați piesa "Evenin'" interpretată live la sudiourile Ocean Way.

Hugh Laurie și Jesse Spencer

Hugh Laurie și Jesse Spencer │ FOTO: www.facebook.com

Al doilea album al lui Hugh Laurie se numește "Didn't It Rain" și va fi lansat pe 6 mai 2013. Ca și în cazul materialului precedent, "Let Them Talk", artistul a colaborat cu producătorul Joe Henry. Piesele au fost înregistrate în ianuarie la studioul Ocean Way din Los Angeles și dezvăluie o nouă latură a lui "Dr. House". 

"Am reușit să pătrund mai adânc în spiritul muzicii americane, să-i explorez originile, ramificațiile și nuanțele ce m-au captivat încă de când eram copil. Pe măsură ce înaintez în această călătorie devin tot mai fermecat de piesele pe care le descopăr și de oamenii cu care am ocazia să lucrez", a mărturisit Hugh Laurie.

Noul album include colaborări cu Gaby Moreno și Jean McClain, cunoscut pentru asocierea cu artiști precum Jimmy Cliff și Sheryl Crow.

Hugh Laurie - Evenin' (Live de la Ocean Way Studios)

Tracklist  "Didn't It Rain"

Hugh Laurie - "Didn't It Rain"

Hugh Laurie - "Didn't It Rain"

Disc: 1

1. The St. Louis Blues
2. Junkers Blues
3. Kiss Of Fire

Disc: 2

1. Vicksburg Blues
2. The Weed Smoker's Dream
3. Wild Honey

Disc: 3

1. Send Me To The 'Lectric Chair
2. Evenin'
3. Didn't It Rain

Disc: 4

1. Careless Love
2. One For My Baby
3. I Hate A Man Like You
4. Changes

Trending