Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Hi-Q va lansa videoclipul piesei "Luni" în cadrul Galei On Air Music Awards

Hi-Q va lansa videoclipul piesei "Luni" în cadrul Galei On Air Music Awards ce va avea loc pe 15 aprilie in Sala Mare a Teatrului Național din București.

Publicat

pe

Hi-Q
Hi-Q

Cine iubește zilele de luni? Alarma sună strident și repetitiv; te chinui, cu ochii lipiți, să-ți ridici corpul din pat și simți că mori dacă nu bei o cafea tare. Toți oamenii ocupați se luptă cu începutul zilelor de luni, însă odată activați, pot să și zboare. Aceasta este tema noului videoclip Hi-Q - "Luni" - care va putea fi vizionat în premieră în cadrul Galei On Air Music Awards ce va avea loc pe 15 aprilie 2013.

Hi-Q

Hi-Q

Dana, Mihai și Florin sunt 3 aviatori care se trezesc de dimineață și se mobilizează cu greu. Animați fiecare de câte o bucurie personală, ei transforma iritarea, lenea și oboseala în bucurie, energie și curaj. Piesa, compusă de Liviu Teodorescu, Marius Moga și Ionuț Vasilache, cu textul semnat de Ada Moldovan alături de Marius Moga va fi interpretată în premieră la On Air Music Awards și va fi ilustrată cu videoclipul realizat de către echipa Ceva de Vis, în regia lui Valentin Narcis Sturzu.

Trupa Hi-Q a lansat până acum 8 albume și 26 de videoclipuri. Hituri precum "Totul va fi bine", "Gașca mea", "Razna", "Bună dimineața" și "Dor de tine, dor de noi" au stat mulți ani în topurile muzicale din România, devenind laitmotivele playlistur-ilor în cluburi. Dana, Florin și Mihai și-au câștigat popularitatea și datorită emisiunilor prezentate la Antena1, PrimaTV, AcasăTV, TVR2 și Antena2. Odată cu revenirea Danei la vechea formulă, turneul "Hi-Q Încă o dată"(2011) a marcat încă un succes în cariera de 17 ani a trupei.

On Air Music Awards este un eveniment gândit pe termen lung, la inițiativa Star Management, care își propune să evidențieze un număr cât mai mare de genuri muzicale, inclusiv din cele aflate la granița mainstream-ului și să sprijine dezvoltarea școlilor de muzică cu tradiție. Gala va premia unii dintre cei mai importanți oameni din industria muzicală din România, aducând pe Covorul Roșu producători, artiști, regizori și manageri, precum și alte personalități ale domeniului.

Prima ediție On Air Music Awards va avea loc luni, 15 aprilie 2013 în Sala Mare a Teatrului Național din București. Invitații vor sosi pe Covorul Roșu începând cu orele 19.00, iar gala propriu-zisă va începe la orele 20:30. Proiectul este susținut de Aqua Carpatica, Apa Nova București, Primăria Municipiului București și ASUS, care va face posibilă transmiterea LIVE a evenimentului, atât pe site-ul On Air Music Awards cât și pe Facebook.

Hi-Q - "Soare"

Comentează

Trending