Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Grimus va lansa albumul "Emergence" în toamnă

Al treilea album Grimus - "Emergence" - va fi lansat în toamna acestui an. Anunțul a fost făcut de către membrii trupei la ultima ediție Guerrilive Acoustic Session.

Publicat

pe

Al treilea album Grimus - "Emergence" - va fi lansat în toamna acestui an. Anunțul a fost făcut de către membrii trupei la ultima ediție Guerrilive Acoustic Session. Materialul discografic conține 15 piese în limba engleză, plus cel mai proaspăt single,  "Privește-mă", cântat în limba română. Albumul a fost înregistrat și mixat de producătorul britanic Adam Whittaker (SpaceRay Music) şi masterizat în SUA.

GRIMUS

GRIMUS

"Aveam de ales dintre 20 de piese pentru cel de-al treilea album "Emergence"; am rămas cu 15 + 1 (Privește-mă). Acum avem piese și pentru al patrulea album"Grimus

Întrebați de Bogdan Șerban pe ce trupă ar paria anul acesta, băieții de la Grimus au dat două voturi pentru clujenii de la Lights Out.

"Piesa "In Your Eyes" e motivul pentru care mă duc în public", a spus, totodată, vocalul Bogdan Mezofi, fiind unul dintre puținii soliști ai unei trupe din România care coboară de pe scenă în timpul fiecărui concert pentru a cânta printre fani.

Grimus a mai anunțat la Guerrilive Acoustic Session și concertele pe care trupa le va susține în perioada următoare:

  • 16 mai – Euphoria Music Hall Cluj-Napoca
  • 25 mai – Zilele Clujului, Piaţa Unirii
  • 13 - 14 iulie – Italia

Grimus - "Privește-mă"

Grimus este o trupă de rock alternativ din Cluj, înființată în 2005.

  • 2006 – piesa lor de debut, "Solitude", devine piesa anului la City FM
  • 2007 – câștigă finala națională a concursului global Battle of the Bands și participă la finala mondială de la Londra
  • 2008 – apare albumul de debut, "Panikon", considerat albumul anului de către critica muzicală autohtonă
  • 2011 – apare cel de-al doilea album, "Egretta", produs de britanicul Adam Whittaker și masterizat la Sterling Sound din NY de catre Ue Nastasi.
  • 2012 – în premieră pentru o trupă din România, Grimus au fost invitatț la 4 festivaluri majore europene : Rock For People din Cehia, Exit Festival din Serbia, Sziget Festival din Ungaria si B’estfest Summercamp din Romania. De-a lungul timpului au impartit scena cu Red Hot Chili Peppers, Moby, Motorhead, Kasabian, Prodigy, Eros Ramazzotti, Garbage, Placebo, Roxette dar si cu Sir Salman Rushdie, cel "care le-a dat nume".
  • 2013 – Grimus sunt invitați la cel mai mare festival european de tip showcase, Eurosonic, și se pregătesc de lansarea noului album, "Emergence".

Trending