Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Grimus va lansa albumul "Emergence" în toamnă

Al treilea album Grimus - "Emergence" - va fi lansat în toamna acestui an. Anunțul a fost făcut de către membrii trupei la ultima ediție Guerrilive Acoustic Session.

Al treilea album Grimus - "Emergence" - va fi lansat în toamna acestui an. Anunțul a fost făcut de către membrii trupei la ultima ediție Guerrilive Acoustic Session. Materialul discografic conține 15 piese în limba engleză, plus cel mai proaspăt single,  "Privește-mă", cântat în limba română. Albumul a fost înregistrat și mixat de producătorul britanic Adam Whittaker (SpaceRay Music) şi masterizat în SUA.

GRIMUS

GRIMUS

"Aveam de ales dintre 20 de piese pentru cel de-al treilea album "Emergence"; am rămas cu 15 + 1 (Privește-mă). Acum avem piese și pentru al patrulea album"Grimus

Întrebați de Bogdan Șerban pe ce trupă ar paria anul acesta, băieții de la Grimus au dat două voturi pentru clujenii de la Lights Out.

"Piesa "In Your Eyes" e motivul pentru care mă duc în public", a spus, totodată, vocalul Bogdan Mezofi, fiind unul dintre puținii soliști ai unei trupe din România care coboară de pe scenă în timpul fiecărui concert pentru a cânta printre fani.

Grimus a mai anunțat la Guerrilive Acoustic Session și concertele pe care trupa le va susține în perioada următoare:

  • 16 mai – Euphoria Music Hall Cluj-Napoca
  • 25 mai – Zilele Clujului, Piaţa Unirii
  • 13 - 14 iulie – Italia

Grimus - "Privește-mă"

Grimus este o trupă de rock alternativ din Cluj, înființată în 2005.

  • 2006 – piesa lor de debut, "Solitude", devine piesa anului la City FM
  • 2007 – câștigă finala națională a concursului global Battle of the Bands și participă la finala mondială de la Londra
  • 2008 – apare albumul de debut, "Panikon", considerat albumul anului de către critica muzicală autohtonă
  • 2011 – apare cel de-al doilea album, "Egretta", produs de britanicul Adam Whittaker și masterizat la Sterling Sound din NY de catre Ue Nastasi.
  • 2012 – în premieră pentru o trupă din România, Grimus au fost invitatț la 4 festivaluri majore europene : Rock For People din Cehia, Exit Festival din Serbia, Sziget Festival din Ungaria si B’estfest Summercamp din Romania. De-a lungul timpului au impartit scena cu Red Hot Chili Peppers, Moby, Motorhead, Kasabian, Prodigy, Eros Ramazzotti, Garbage, Placebo, Roxette dar si cu Sir Salman Rushdie, cel "care le-a dat nume".
  • 2013 – Grimus sunt invitați la cel mai mare festival european de tip showcase, Eurosonic, și se pregătesc de lansarea noului album, "Emergence".

Citește mai multe despre Grimus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
URMA va cânta cu o orchestră la concertul acustic din 10 mai - VIDEO

URMA va performa alături de Green Orchestra pe 10 mai în cadrul unui concert acustic la Cinema Patria. Află amănunte...

Închide