Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Public la festivalul NeverseaNeversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
André Rieu anunță cel de-al treilea concert consecutiv la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Grimus cântă la Guerrilive Acoustic Session

Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban la Energiea, continuă luni, 29 aprilie, de la 6 la 7 seara, cu trupa Grimus. Până acum, pe la Guerrilive-ul de la Energiea au mai trecut Vița de Vie, Irina Sarbu & Marius Mihalache Band, Jazzybirds, The Mono Jacks și East Roots.

Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban la Energiea, continuă luni, 29 aprilie, de la 6 la 7 seara, cu trupa Grimus. Până acum, pe la Guerrilive-ul de la Energiea au mai trecut Vița de Vie, Irina Sarbu & Marius Mihalache Band, Jazzybirds, The Mono Jacks și East Roots.

poster-Grimus-Guerrilive-2013

Grimus este o trupă de rock alternativ din Cluj, înființată în 2005.

  • 2006 – piesa lor de debut, Solitude, devine piesa anului la City FM
  • 2007 – câștigă finala națională a concursului global Battle of the Bands și participă la finala mondială de la Londra
  • 2008 – apare albumul de debut, Panikon, considerat albumul anului de către critica muzicală autohtonă
  • 2011 – apare cel de-al doilea album, Egretta, produs de britanicul Adam Whittaker și masterizat la Sterling Sound din NY de catre Ue Nastasi.
  • 2012 – în premieră pentru o trupă din România, Grimus au fost invitatț la 4 festivaluri majore europene : Rock For People din Cehia, Exit Festival din Serbia, Sziget Festival din Ungaria si B’estfest Summercamp din Romania. De-a lungul timpului au impartit scena cu Red Hot Chili Peppers, Moby, Motorhead, Kasabian, Prodigy, Eros Ramazzotti, Garbage, Placebo, Roxette dar si cu Sir Salman Rushdie, cel "care le-a dat nume".
  • 2013 – Grimus sunt invitați la cel mai mare festival european de tip showcase, Eurosonic, și se pregătesc de lansarea noului album, «Emergence».

Aceasta este a șasea editie a emisiunii Guerrilive Acoustic Session care are loc în Energiea, de unde va fi transmisă live On Air, la Radio Guerrilla, și video live pe pagina de Facebook a radioului. Accesul la concerte se face pe bază de invitații, pe care fanii le pot obține participând la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout (marti - vineri, 17.00 – 20.00), la concursurile de pe pagina de FB a emisiunii Guerrilive, de pe pagina Energiea, de pe pagina Experimentalist sau de pe pagina de Facebook a trupei Grimus.

Grimus - "Face The Light"

Citește mai multe despre Grimus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tarja Turunen a terminat de înregistrat noul album

Solista Tarja Turunen a terminat lucrul la noul album al cărui nume nu a fost dezvaluit. CD-ul este programat spre...

Închide