Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Grasu XXL a lansat clipul "Tare Frate" în colaborare cu Mitză - VIDEOCLIP EXPLICIT

Urmărește videoclipul Tare Frate - lansat de Grasu XXL și Mitză. Clipul regizat de Spike apelează la tehnica video mapping. Atenție, conținut explicit.
Cover Grasu XXL - Tare Frate

Cover Grasu XXL - Tare Frate

Grasu XXL și Mitză au lansat videoclipul piesei "Tare Frate" prin labelul Okapi Sound. Materialul vine la nouă luni după "Turbofin", piesă ce a strâns aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube. Videoclipul a fost întârziat parțial și de experiența nefericită prin care a trecut recent Grasu XXL. Cântărețul de hip-hop și-a revenit după impactul emoțional al accidentului și este gata să-și continue înregistrările.  "Tare Frate" este penultimul single înainte de lansarea celui de-al treilea album Grasu XXL. Materialul discografic "UNU" a fost produs de Mitză (Agresiv) în studioul Okapi Sound.

Cover Grasu XXL - Tare Frate

Cover Grasu XXL - Tare Frate

Clipul "Tare Frate" a fost filmat în studioul Video Link pe parcursul a două zile, fiind regizat de Spike (Evil Twin Studio). Acesta a apelat la video mapping, o procedură inedită pentru clipurile produse în România.  Grasu XXL s-a bucurat de tehnica folosită, declarând:

"A vrut Spike la un moment dat să facă un clip cu elemente de video mapping pentru el, dar nu s-a întâmplat, s-a întâmplat acum și eu nu pot decât să mă bucur fiindcă videoclipul este exact ce trebuia piesei."

Spike a început colaborarea cu Grasu XXL odată cu "Prea Mult Fum". Regizorul s-a declarat încântat de deschiderea artistului în experimentarea tuturor "nebuniilor care le-au trecut prin cap". Potrivit lui Mitză, piesa "Tare Frate" a fost creată înainte de "Turbofin":

"Totul a plecat din TU-R, când pregătisem diverse voci pentru interacțiunea cu publicul, după ceva timp am regăsit vocea și a ieșit refrenul pentru „Tare Frate”. După „Turbofin”, mă bucur că, în sfârșit, sunt trecut la featuring cu Grasu XXL", spune acesta amuzat.

Videoclip explicit: Grasu XXL feat. Mitza - Tare Frate

Citește mai multe despre Grasu XXL
RECOMANDARE:Cumpără noul album Grasu XXL - Drumul spre succes
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Courteeners au lansat clipul "Van Der Graaff" - VIDEO

Formaţia The Courteeners a lansat clipul piesei "Van Der Graaff", în care veţi regăsi fragmente din diferite concerte live ale...

Închide