Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
The Dire Straits Legacy
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Neversea 2018
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Hollywood Undead
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018

Grasu XXL cântă alături de formație la Gala On Air Music Awards

La prima ediție a Galei On Air Music Awards, ce va avea loc pe 15 aprilie 2013 la Teatrul Național București, Grasu XXL va cânta alături de un grup de instrumentiști melodia "Turbofin", dar și noul single "Tare, Frate", care se va lansa cu numai câteva zile înainte de eveniment.
Grasu XXL

Grasu XXL

La prima ediție a Galei On Air Music Awards, care va avea loc luni, 15 aprilie 2013 la Teatrul Național din București, Grasu XXL va cânta alîturi de un grup de instrumentiști melodia "Turbofin", dar și noul single "Tare, Frate", care se va lansa cu numai câteva zile înainte de eveniment. Piesa "Turbofin" este extrasă de pe albumul "Unu" al rapperului, lansat în luna iunie 2012 și a fost produsă de Grasu XXL și Mitza în studioul casei de discuri Okapi Sound.

Grasu XXL

Grasu XXL

Momentul muzical va marca o premieră, întrucat Grasu XXL va canta pentru prima oara în București acompaniat de o formație. Membrii trupei sunt: Ștefan Mihăilescu – chitară, Vlad Bolborea – tobe, Mitză – DJ, Relu Batog – clape și Radu Dumitriu la bass.

Grasu XXL a început să cânte hip-hop de la vârsta de 14 ani iar albumul de debut, intitulat "Curaj", a fost lansat în 2006. Artistul este autorul hiturilor "Azi nu" și "La La Song" și a colaborat cu nume ca Guess Who, DeMoga și Horia Brenciu la realizarea albumului "Tot mai sus", care a fost un real success.

Grasu XXL - "Turbofin"

On Air Music Awards este un eveniment gândit pe termen lung, la inițiativa Star Management, care își propune să evidențieze un număr cât mai mare de genuri muzicale aflate la granița mainstream-ului și să sprijine dezvoltarea școlilor de muzică cu tradiție. Gala va premia unii dintre cei mai importanți oameni din industria muzicală din România, aducând pe Covorul Roșu producători, artiști, regizori și manageri, precum și alte personalități ale domeniului.

Prima ediție On Air Music Awards, va avea loc pe 15 aprilie în Sala Mare a Teatrului Național din București. Invitații vor sosi pe Covorul Roșu începand cu orele 19.00, iar Gala propriu-zisa va începe la orele 20:30.

Citește mai multe despre Grasu XXL
RECOMANDARE:Cumpără noul album Grasu XXL - Drumul spre succes
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Amorphis a lansat piesa "Shades Of Gray" - LYRIC VIDEO

Amorphis a dezvăluit o piesă nouă de pe ultimul album al formației intitulat "Circle". Single-ul se numește "Shades Of Gray"...

Închide