Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Garbage lansează noul album în 2014

După mai multe zvonuri despre o posibilă lansare anul acesta Garbage a anunțat că viitorul material discografic va apărea pe piață anul viitor. După apariția noului produs trupa va pleca într-un turneu de promovare.

Publicat

pe

Garbage
Garbage

În 2012 au revenit după o pauză de șapte ani cu albumul "Not Your Kind Of People" și cu promisiunea ca fanii nu vor mai aștepta mult până la viitorul disc. După mai multe zvonuri despre o posibilă lansare anul acesta Garbage a anunțat că viitorul material discografic va apărea pe piață anul viitor.

Garbage

Garbage

Producătorul și bateristul trupei, Butch Vig, a declarat:

"Vrem să avem un nou album cât mai repede, poate chiar anul viitor. Avem multe oferte de a cânta dar în luna iunie vom intra în studio pentru a începe lucrul la noul disc. Suntem foarte încântați și cu siguranță va fi ceva foarte bun. Nu avem nicio melodie gata însă avem foarte multe idei, riff-uri, titluri de piese așa că suntem nerăbdători să începem. Sperăm să terminăm totul până la sfârșitul anului iar în primăvara lui 2014 discul să fie deja pe piață".

Pe 20 aprilie, cu ocazia Record Store Day, Garbage va lansa melodia "Because The Night" care este un cover după Patti Smith. Single-ul se va vinde într-o ediție limitată de 3.000 de exemplare și reprezintă o colaborare între Garbage și solistul trupei The Screaming Females, Marissa Paternoster.

Garbage va împlini anul viitor 20 de ani de activitate muzicală iar după apariția noului produs Shirley Manson, Duke Erikson, Butch Vig și Steve Marker vor pleca într-un turneu de promovare. Trupa a lansat cinci albume și a vândut peste 18 milioane de unități la nivel global.

Garbage - "Big Bright World"

Comentează

Trending