Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Fleetwood Mac a cântat live o melodie nouă - AUDIO

După 3 ani de pauză Fleetwood Mac a început pe 4 aprilie un nou turneu mondial. Cu această ocazie trupa a cântat o piesă nouă intitulată "Sad Angel".

Publicat

pe

Fleetwood Mac
Fleetwood Mac │ FOTO: www.facebook.com

După o pauză de trei ani, Fleetwood Mac a început un nou turneu mondial, primul spectacol având loc pe 4 aprilie în Columbus, Ohio. Trupa a cântat 23 de piese, majoritatea hit-uri din repertoriul Fleetwood Mac, dar a interpretat și melodii de pe albumele solo plus o compoziție nouă. Piesa poartă numele "Sad Angel" iar înregistrarea poate fi urmărită mai jos.

Fleetwood Mac

Fleetwood Mac │ FOTO: www.facebook.com

De la turneul "Unleashed" din 2009, Fleetwood Mac nu au mai susținut niciun concert, o parte din membri ocupându-se în perioada de pauză de proiecte personale. În luna septembrie trupa va concerta și în Europa, datele confirmate până în prezent fiind următoarele:

20 Sept Dublin, Ireland - O2 Dublin
21 Sept Dublin, Ireland - O2 Dublin
24 Sept London, UK - O2 Arena
25 Sept London, UK - O2 Arena
27 Sept London, UK - O2 Arena
29 Sept Birmingham, UK - LG Arena
1 Oct Manchester, UK - Manchester Arena
3 Oct Glasgow, UK - The Hydro
6 Oct Cologne, Germany - Lanxess Arena
7 Oct Amsterdam, Netherlands - Ziggo Dome
9 Oct Antwerp, Belgium - Sport Palais
11 Oct Paris, France - Bercy
13 Oct Zurich, Switzerland - Hallenstadion
14 Oct Stuttgart, Germany - Schleyerhalle
16 Oct Berlin, Germany - O2 World
18 Oct Herning, Denmark - Jyske Bank Boxen
20 Oct Oslo, Norway - Spektrum
23 Oct Stockholm, Sweden - Globen
25 Oct Helsinki, Finland - Hartwell Areena

Fleetwood Mac a sărbătorit la sfârșitul anului trecut 35 de ani de la apariția albumului "Rumours" prin lansarea ediției aniversare a discului. Aceasta conține pe lângă albumul complet remasterizat, al doilea CD cu 12 piese live înregistrate în timpul turneului mondial din 1977 plus un disc cu 16 piese care au fost compuse cu ocazia albumului, dar care nu au mai fost incluse în cele din urmă pe disc. Ediția deluxe are în plus un CD cu multe înregistrări demo, DVD-ul "The Rosebud Film", care este un documentar despre cum a fost realizat "Rumors" și albumul în format vinil.

Fleetwood Mac - "Sad Angel"

Din 1967, anul înființării, Fleetwood Mac a lansat 17 albume, 69 de single-uri și 12 videoclipuri iar în 1998 a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Trending