Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Fall Out Boy a lansat "Young Volcanoes" - VIDEOCLIP EXPLICIT

Urmareste noul videoclip Fall Out Boy, realizat pentru piesa "Young Volcanoes". Clipul transmite ideea de opulența și lipsa bunelor moravuri pentru o distracție în afara cadrelor sociale îngăduite de mase.

Publicat

pe

Secvență clip "Young Volcanoes" - Fall Out Boy
Secvență clip "Young Volcanoes" - Fall Out Boy

Fall Out Boy a lansat un nou videoclip, realizat pentru piesa "Young Volcanoes". Single-ul este al treilea extras de pe albumul  "Save Rock & Roll", apărut pe piață pe 15 aprilie. Formația pop punk își propune să marcheze revenirea după o pauză discografică de 3 ani prin imagini fără perdea pentru un festin vizual și muzical de impact. Noul clip transmite ideea de opulența și lipsa bunelor moravuri pentru o distracție în afara cadrelor sociale îngăduite de mase. Fall Out Boy se dezlănțuie în "Young Volcanoes", într-un videoclip explicit.

Secvență clip "Young Volcanoes" - Fall Out Boy

Secvență clip "Young Volcanoes" - Fall Out Boy

"Save Rock & Roll" este al cincilea material de studio al trupei americane Fall Out Boy și a fost produs de Butch Walker. Albumul, considerat de către critici drept "ambițios și admirabil", a fost compus și înregistrat în mare secret și include colaborări cu Elton John și Courtney Love. În cadrul primului concert de revenire, ce a avut loc la Chicago, la începutul anului în februarie, grupul a declarat că nu s-a despărțit niciodată, așa încât nu poate fi vorba despre o reuniune, așa cum s-a scris în presă de multe ori.

 "Când eram copii singurul lucru care ne ajuta să supraviețuim era muzica. Acesta a fost principalul motiv pentru care am început formația Fall Out Boy. Aceasta nu este o reuniune deoarece noi nu ne-am despărțit niciodată" - Fall Out Boy.

Videoclipul piesei "Young Volcanoes" vine la mai puțin de o lună de la lansarea precedentului clip, pentru single-ul "The Phoenix". Conform declarațiilor apărute în presa internațională trupa plănuiește să lanseze câte un videoclip pentru fiecare piesă de pe noul album, așa încât ne putem aștepta ca în curând să putem urmări încă un clip Fall Out Boy. Materialul discografic conține 11 melodii, suficiente pentru a ține trupa ocupată în studio pentru următoarele 4 - 5 luni.

Fall Out Boy - "Young Volcanoes" (Explicit)

Tracklist "Save Rock & Roll" 

Fall Out Boy - "Save Rock & Roll"

Fall Out Boy - "Save Rock & Roll"

  1.  "The Phoenix"
  2. "My Songs Know What You Did in the Dark (Light Em Up)"
  3. "Alone Together"
  4.  "Where Did the Party Go"
  5. "Just One Yesterday" (featuring Foxes)
  6. "The Mighty Fall" (featuring Big Sean)
  7. "Miss Missing You"
  8. "Death Valley"
  9. "Young Volcanoes"
  10. "Rat a Tat" (featuring Courtney Love)
  11. "Save Rock and Roll" (featuring Elton John)
Comentează

Trending