Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

"Epizodia" și alte două albume Alternosfera sunt disponibile online

Cumpără online albumele "Epizodia", "Orașul 511" și "Visători cu plumb în ochi" de la Alternosfera. Vezi prețul și tracklistul noului album.
Concert Alternosfera Silver Church Bucuresti 2013

Concert Alternosfera Silver Church Bucuresti 2013

Odată cu lansarea albumului "Epizodia", Alternosfera, trupa de rock din Republica Moldova, a reeditat două albume mai vechi, respectiv "Orașul 511" (2005) și "Visători cu plumb în ochi (sau ultima scrisoare către femeia nordică)" (2007). Toate cele 3 albume se găsesc exclusiv online, pe site-ul Elefant.ro și sunt lansate de labelul Sphere Records.

Concert Alternosfera Silver Church Bucuresti 2013

Concert Alternosfera Silver Church Bucuresti 2013

Albumele "Epizodia", "Orașul 511" și "Visători cu plumb în ochi (sau ultima scrisoare către femeia nordică)" ale formației Alternosfera pot fi cumpărate acum online la prețul de 30 de lei. Pentru coletele ce depășesc suma de 120 de lei transportul este gratuit oriunde în România. Timpul de livrare estimat este de 7-10 zile lucrătoare.

 • "Orașul 511" a apărut în 2005 si este primul album Alternosfera. CD-ul cuprinde hituri precum "Wamintirile", "Vreau să-mi dai", "1500" sau "Oraul 511". Denumirea albumului provine de la garajul nr. 511, unde formația își avea sala de repetiție.
 • "Visători cu plumb în ochi (sau ultima scrisoare către femeia nordică)" a apărut în 2007 iar in tracklist sunt, printre altele, "Columb", "Femeia Nordică", "Închisoarea Albă", "Ne Unește, Ne Desparte", "Ploile Nu Vin".
 • "Epizodia", cel mai recent album al formației, a fost lansat pe 14 martie 2013 și cuprinde single-urile "Singurătate", "Drumuri π (necunoscute)" și "Nepoata Lui Gagarin".
Coperta albumului "Epizodia" - Alternosfera

Coperta albumului "Epizodia"

Tracklist "Epizodia"

 1. "Drumuri Pi (necunoscute)"
 2. "Nepoata Lui Gagarin"
 3. "Epizodia"
 4. "Singurătate"
 5. "Armata"
 6. "Rugi"
 7. "Fiara"
 8. "Văduva"
 9. "Trei Luni"
 10. "Mai Am"

Dacă vă aflați în acest sfârșit de săptămână la Constanța sau Galați, atunci puteți urmări concertele pe care Alternosfera le va susține în cadrul turneului de promovare a albumului "Epizodia": vineri, 5 aprilie, Constanța, Doors Club și sâmbătă, 6 aprilie, Galați, Zodiar Club.

Alternosfera - "Drumuri π (necunoscute)"

Fondată în 1998, Alternosfera și-a schimbat componența de-alungul timpului, având în prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan și Marin Nicoară. "Orasul 511" este albumul de debut pe care grupul l-a lansat în 2005 și care a dat hitul "Wamintirile" de care publicul din România s-a îndrăgostit pur și simplu. Romantismul liric din piesele Alternosfera a continuat cu melodii "Visători cu plumb în ochi" sau "Ultima scrisoare pentru femeia nordică", dar s-a încheiat odată cu lansarea în 2008 a EP-ului "Flori din groapa Marianelor".

Concertul de lansare a materialului "Epizodia" a avut loc pe 14 martie 2013 la The Silver Church din București. Pentru impresii și poze, accesați recenzia concertului Alternosfera.

Citește mai multe despre Alternosfera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coldplay a fost votată cea mai bună trupă din istorie la BBC Radio 2

Ascultătorii postului de radio BBC Radio 2 au votat cel de-al doilea album Coldplay, "A Rush of Blood to the...

Închide