Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

East Roots cântă la Guerrilive Acoustic Session

Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban continuă luni, 22 aprilie, de la 6 la 7 seara, cu trupa East Roots.

Publicat

pe

Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban continuă luni, 22 aprilie, de la 6 la 7 seara, cu trupa East Roots. Aceasta este a cincea ediție a emisiunii Guerrilive Acoustic Session care are loc în Energiea, de unde va fi transmisă live On Air, la Radio Guerrilla, și video live pe pagina de Facebook a radioului.

poster-east-roots-guerrilive
East Roots s-a înființat în 2009, în București, și s-a afirmat pe scena muzicală românească cu un sound nou, imposibil de etichetat, deoarece îmbină cele mai surprinzătoare elemente: Drum& Bass, Reggae, Ska, Dubstep și Dancehall cu pasaje de sitar (instrument traditional oriental). Un an mai tarziu, câștiga locul III la concursul Stufstock 2010 și susțin concerte la festivaluri precum Stufstock, Iarmaroc, IIFF, Street Delivery, Ursus Evolution Tour, urmate de un turneu prin toată țara. Trupa a cântat în deschiderea Dub Incorporation, Gentleman, Alborosie, Dubioza Kolektiv.

În 2012 au lansat primul album, "From the east to the west", o combinație de stiluri specifică trupei (dub, rock, rocksteady, balkan-folk,) ce rupe tiparele și le combină sub același sound general de reggae. În toamna aceluiași an lanseaza și primul videoclip, "Just for my people".

East Roots înseamnă:

  • Bogdan Filipeanu (Mistah B)- voce
  • Mihai Para- baterie
  • Laur Iftene- bas și sitar
  • Lorin Ciobica- clape
  • Cristian Scurtu- chitară
  • Adelin Dragu- percuție/naiMC
  • Sorin Nicolescu – trompetă

"Piesele compuse în română, engleză și franceză ne provoacă la un dialog, cu ceilalți, dar și cu noi înșine, prin care să demolam mentalități și trenduri distructive și să fim sinceri față de căutările fiecăruia dintre noi" - East Roots.

East Roots - "Just For my people"

Accesul la concerte se face pe bază de invitații, pe care fanii le pot obține participând la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout (marti - vineri, 17.00 – 20.00), la concursurile de pe pagina de FB a emisiunii Guerrilive, de pe pagina Energiea, de pe pagina Experimentalist sau de pe pagina de Facebook a trupei ce urmează să cânte la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban. Până acum, pe la Guerrilive-ul de la Energiea au mai trecut Vița de Vie, Irina Sârbu & Marius Mihalache Band, Jazzybirds și The Mono Jacks.

Trending