Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Dubioza Kolektiv, Alternosfera și Urma cântă la Padina Fest 2013

Dubioza Kolektiv, Alternosfera, Al Jawala și Urma vor fi headlineri la Padina Fest 2013. Vezi ce alte trupe vor mai canta la festival și ce activități mai pregătesc organizatorii.
Padina Fest 2013 cu Dubioza Kolektiv, Alternosfera, Luna Amară și Al Jawala

Padina Fest 2013 cu Dubioza Kolektiv, Alternosfera, Luna Amară și Al Jawala

Padina Fest revine în forţă cu a patra ediţie, ce se va desfășura în perioada 31 iulie - 4 august 2013 pe Platoul Padina, Munţii Bucegi. Pe toată perioada festivalului publicul se va putea bucura de activităţi montane, workshopuri, concerte şi întreceri sportive chiar în inima muntelui. Headlineri anul acesta vor fi Dubioza Kolektiv, Alternosfera, Al Jawala și Urma.  În concertele care vor avea loc de miercuri până duminică vor mai întreţine atmosfera Ad Hoc, An Theos, Lights Out, Get Beget, Domino, Rehab Nation, Perfect Zero for Infinity şi mulţi alţii.

Padina Fest 2013  cu Dubioza Kolektiv, Alternosfera, Luna Amară și Al Jawala

Padina Fest 2013 cu Dubioza Kolektiv, Alternosfera, Urma și Al Jawala

2013 este anul în care ducem distracţia responsabilă la un alt nivel. De la acces până la trupe, de la sport până la relaxare, de la activităţi până la workshopuri. Anul acesta publicul este aşteptat cu biciclete, tiroliene, adventure park, activităţi de alpinism, panou de căţărare şi alte posibilităţi de relaxare.

Headlinerii concertelor promit un show de zile mari: vineri, 2 august, cel mai exploziv live act balcanic, Dubioza Kolektiv şi formaţia de rock alternativ din Chişinău, Alternosfera, iar sâmbătă, 3 august, continuăm în forță alături de câștigătorii "Creole World Music Awards", Al Jawala și partenerii lor de călătorie, unul dintre numele de referință în muzica românească, Urma. La festival for mai fi prezente formațiile Ad Hoc, An Theos, Lights Out, Get Beget, Domino, Rehab Nation, Perfect Zero for Infinity şi mulţi alţii.

Concertele nu sunt singurele pe care le veţi putea vedea pe scena festivalului. În premieră la 1500 m altitudine, pe scena Padina Fest, se va juca o piesă adusă de compania de teatru Daya, în regia Chris Simion.

Pentru iubitorii ciclismului şi nu numai, Padina Fest organizează în 2013 a treia ediţie a Maratonului Bucegilor, o întrecere tipică de MTB cross country, într-un cadru spectaculos, la altitudine de până la 2000 metri. Pentru amatorii de trail running se pregătește a doua ediţie Direcţia Omu, concurs de alergare montană în care participanţii trebuie să atingă vârful Omu, cel mai înalt punct din masivul Bucegi şi să termine cursa înapoi în zona de festival.

Promovarea munților Bucegi şi a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană şi ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural rămân priorităţile Padina Fest. Festivalul îşi va revizui constant politica eco după care funcţionează având mereu în vedere să respecte indicatorii de responsabilitate socială. Padina Fest îşi propune să seteze o direcţie în oferirea de activități de divertisment fără a periclita cadrul natural.

Prețurile biletelor pentru festival variază între 10 și 39 de lei. Pentru mai multe detalii accesați pagina din agendă dedicată evenimentului.

Șuie Paparude - Padina Fest 2012 - O Noapte Mai Lungă

Citește mai multe despre AlternosferaDubioza KolektivUrma
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
No Doubt a dezvăluit un clip nou pentru piesa "Snakes" - VIDEO

No Doubt invita fanii sa urmareasca un clip nou pentru piesa "Snakes" ce prezinta imagini din timpul unui concert sustinut...

Închide