Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Dragoş Udilă, fost concurent X Factor, a lansat piesa "Ragga Day" - AUDIO

Publicat

pe

UDDI

Dragoş Udilă, fost concurent al sezonului cu numărului doi al emisiunii X Factor România, se lansează în cariera solo sub titulatura UDDI. Primul single al acestuia este melodia "Ragga Day", o producţie semnată de către Randi şi casa acestuia de producţie, Famous Production.

UDDI

UDDI

Pentru UDDI, experienţa în cadrul show-ului televizat X Factor a fost de bun augur şi a reprezentat un pas important în construirea unui cariere muzicale. Tânărul a reuşit să îi capteze atenţia lui Andrei Ropcea, alias Randi şi astfel acesta s-a decis să îi creeze o primă piesă. "Ragga Day" este o partitură interesantă, care se pretează pe vocea solistului, fiind creionată  în stilul reggae, cu versuri uşor de reţinut, care îmbie la bună dispoziţie. Piesa are un aer de vacanţă, cu potenţial de hit estival.

‘Stilul lui Uddi este unul care te binedispune. Dragoş este talentat, original, inventiv şi dedicat muzicii. Piesa este una care se potriveşte perfect cu stilul său şi este genul de melodie care te face să zâmbeşti", este de părere Randi.

Vă lăsăm să ascultaţi mai jos piesa care a reuşit deja să ne aducă vara mai aproape.

AUDIO UDDI - Ragga Day

Comentează

Trending