Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Dragoş Udilă, fost concurent X Factor, a lansat piesa "Ragga Day" - AUDIO

Dragoş Udilă, fost concurent al sezonului cu numărului doi al emisiunii X Factor România, se lansează în cariera solo sub titulatura UDDI. Primul single al acestuia este melodia "Ragga Day",... Continuare »

UDDI

Dragoş Udilă, fost concurent al sezonului cu numărului doi al emisiunii X Factor România, se lansează în cariera solo sub titulatura UDDI. Primul single al acestuia este melodia "Ragga Day", o producţie semnată de către Randi şi casa acestuia de producţie, Famous Production.

UDDI

UDDI

Pentru UDDI, experienţa în cadrul show-ului televizat X Factor a fost de bun augur şi a reprezentat un pas important în construirea unui cariere muzicale. Tânărul a reuşit să îi capteze atenţia lui Andrei Ropcea, alias Randi şi astfel acesta s-a decis să îi creeze o primă piesă. "Ragga Day" este o partitură interesantă, care se pretează pe vocea solistului, fiind creionată  în stilul reggae, cu versuri uşor de reţinut, care îmbie la bună dispoziţie. Piesa are un aer de vacanţă, cu potenţial de hit estival.

‘Stilul lui Uddi este unul care te binedispune. Dragoş este talentat, original, inventiv şi dedicat muzicii. Piesa este una care se potriveşte perfect cu stilul său şi este genul de melodie care te face să zâmbeşti", este de părere Randi.

Vă lăsăm să ascultaţi mai jos piesa care a reuşit deja să ne aducă vara mai aproape.

AUDIO UDDI - Ragga Day

Citește mai multe despre RandiUDDI (Dragoș Udilă)
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mandinga filmează clipul noului single "Bling" - VIDEO + TEASER

Mandinga se pregătește să lanseze un nou single împreună cu un videoclip. "Bling" este cuvântul cheie. Vezi declarația video si...

Închide