Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Depeche Mode revine cu un clip alb negru, "Soft Touch/Raw Nerve" - VIDEOCLIP

La scurt timp de la apariția clipului "Soothe My Soul", Depeche Mode oferă fanilor o nouă înregistrare video alb negru. De data aceasta este vorba despre piesa "Soft Touch/Raw Nerve" iar imaginile suprind atmosfera din studio unde trupa interpreteaza live melodia.
Depeche Mode

Depeche Mode

La scurt timp de la apariția clipului "Soothe My Soul", Depeche Mode oferă fanilor o nouă înregistrare video alb negru. De data aceasta este vorba despre piesa "Soft Touch/Raw Nerve", iar imaginile suprind atmosfera din studio unde trupa interpreteaza live melodia.

Chitara obsedantă a lui Martin Gore, sunetul dulce al sintetizatorul lui Andy Fletcher, versurile lui Dave Gaham despre depresie și un posibil frate imaginar (parcă cerând ajutorul acestuia), combinate cu imaginile alb negru ne introduc chiar și pentru câteva minute în lumea Depeche Mode, o lume în care totul este posibil.

Depeche Mode

Depeche Mode

Primul album după o pauză de patru ani, “Delta Machine” a fost lansat pe 26 martie 2013 prin intermediul casei de discuri Columbia Records. Discul a fost înregistrat în studiouri din Santa Barbara, California și New York și a fost produs de Ben Hilllier și mixat de Flood. Depeche Mode a lansat și o variantă deluxe a materialului ce conține în plus 4 piese noi și un album foto de 28 de pagini realizat de vechiul colaborator, Anton Corbijn.

Depeche Mode - "Soft Touch/Raw Nerve" (Studio Session)

În cadrul noului turneu programat pentru această primăvară, Dave Gahan, Martin Gore și Andy Fletcher vor susține 34 de concerte în 25 de tări din Europa, în fața a peste 1,5 milioane de fani. Turneul va debuta pe data de 7 mai, cu un show în aer liber organizat în parcul Hayarkon din Tel Aviv, urmând ca o săptămână mai tarziu, pe 15 mai, Depeche Mode să cânte și la București.

Biletele pentru concertul Depeche Mode de la București pot fi achiziționate fie online, de pe MyTicket.ro, fie din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului, la mai multe categorii de prețuri, în funcție de distanța față de scenă.

Citește mai multe despre Depeche Mode
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Avril Lavigne a lansat piesa "Here's to Never Growing Up" - AUDIO

Cu versuri închinate tinereții veșnice, Avril Lavigne revine în lumina reflectoarelor cu primul single extras de pe noul album. Piesa...

Închide