BTLIVE - Concert Coma
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7Cine a mers mai departe după primele dueluri de la Vocea României - sezonul 7 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017

Depeche Mode a lansat clipul "Broken" - VIDEOCLIP

La scurt timp de la apariția clipului "Soft Touch/Raw Nerve", Depeche Mode oferă fanilor o nouă înregistrare video alb negru. De data aceasta este vorba despre piesa "Broken", iar imaginile suprind atmosfera din studio, unde trupa interpreteaza live melodia.
DEPECHE MODE

DEPECHE MODE

Depeche Mode a filmat pentru site-ul One Nation – where artists & fans come together un nou videoclip pentru piesa "Broken". Ca și precedentele, "Soothe My Soul/Raw Nerve" și "Angel of Love", acesta este alb-negru și surprinde imagini și atmosfera din studio unde trupa interpretează live melodia. Oare putem spune că cele două culori reprezintă forțele primordiale și complementare ce compun universul Depeche Mode?

Depeche Mode

Depeche Mode

Primul album după o pauză de patru ani, "Delta Machine" a fost lansat pe 26 martie 2013 prin intermediul casei de discuri Columbia Records. Discul a fost înregistrat în studiouri din Santa Barbara, California și New York și a fost produs de Ben Hilllier și mixat de Flood. Depeche Mode a lansat și o variantă deluxe a materialului ce conține în plus 4 piese noi și un album foto de 28 de pagini realizat de vechiul colaborator, Anton Corbijn.

Casa de discuri Nova Music a anunțat că "Delta Machine" a obținut Discul de Aur pe baza vânzărilor fizice în România. Albumul a mai obținut această certificare și în Germania și Suedia. Materialul cu numărul 13 al formației s-a bucurat de recenzii foarte bune venite din partea criticilor muzicali, mulți dintre ei susținând că este cel mai bun album pe care Depeche Mode l-a înregistrat până acum.

Videoclip oficial: Depeche Mode - "Broken"

În cadrul noului turneu programat pentru această primăvară, Dave Gahan, Martin Gore și Andy Fletcher vor susține 34 de concerte în 25 de tări din Europa, în fața a peste 1,5 milioane de fani. Turneul va debuta pe data de 7 mai, cu un show în aer liber organizat în parcul Hayarkon din Tel Aviv, urmând ca o săptămână mai tarziu, pe 15 mai, Depeche Mode să cânte și la București.

Biletele pentru concertul Depeche Mode de la București pot fi achiziționate fie online, de pe MyTicket.ro, fie din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului, la mai multe categorii de prețuri, în funcție de distanța față de scenă.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Depeche Mode
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tiamat
Tiamat a lansat clipul piesei "Love Terrorists" - VIDEOCLIP

După ce au confirmat pentru festivalul B’ESTFEST Summer Camp 2013, formația suedeză Tiamat a lansat un nou vidoclip intitulat "Love...

Închide