Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Depeche Mode a cântat în cadrul emisiunii The Jonathan Ross Show - VIDEO

Depche Mode a cântat pe 30 martie la emisiunea britanică Jonathan Ross de la BBC piesa Heaven. Melodia este inclusa pe albumul Delta Machine iar înregistrarea alb-negru presărată cu lumini verzi ne duce cu gândul la un film SF.

Publicat

pe

Depeche Mode
Depeche Mode

Formația Depche Mode își promovează cât mai bine noul album, intitulat "Delta Machine", prin diverse apariții radio și tv. Sâmbătă seară, 30 martie, britanicii au fost invitați la emisiunea lui Jonathan Ross de la BBC unde au interpretat live melodia "Heaven". Ca și videoclipul "Soothe My Soul", înregistrarea este alb-negru presărată din când în când cu lumini verzi ce ne duce cu gândul la un film SF. Vă invităm să urmăriți această înregistrare mai jos.

Depeche Mode

Depeche Mode

Primul album după o pauză de patru ani, "Delta Machine" a fost lansat pe 26 martie 2013 prin intermediul casei de discuri Columbia Records. Discul a fost înregistrat în studiouri din Santa Barbara, California și New York și a fost produs de Ben Hilllier și mixat de Flood. Depeche Mode a lansat și o variantă deluxe a materialului ce conține în plus 4 piese noi și un album foto de 28 de pagini realizat de vechiul colaborator, Anton Corbijn.

Depeche Mode - "Heaven" (Live Performance)

În cadrul noului turneu programat pentru această primăvară, Dave Gahan, Martin Gore și Andy Fletcher vor susține 34 de concerte în 25 de tări din Europa, în fața a peste 1,5 milioane de fani. Turneul va debuta pe data de 7 mai, cu un show în aer liber organizat în parcul Hayarkon din Tel Aviv, urmând ca o săptămână mai tarziu, pe 15 mai, Depeche Mode să cânte și la București.

Biletele pentru concertul Depeche Mode de la București pot fi achiziționate fie online, de pe MyTicket.ro, fie din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului, la mai multe categorii de prețuri, în funcție de distanța față de scenă.

Comentează

Trending